Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

14-12-2011

Tika sveikti Daugavpils sporta veterāni


Otrdienas pēcpusdienā Daugavpils Domē tika sveikti Daugavpils sporta veterāni, kuri šogad ar panākumiem startēja dažāda mēroga sacensībās Latvijā un pasaulē.

 

Par lielāko Daugavpils veterānu panākumu būtu jāuzskata uzvara 48. LSVS sporta spēlēs kā pilsētu, tā arī absolūtajā vērtējumā. Iepriekšējā gadā abos šajos rādītājos daugavpilieši palika trešie, tā ka sperti pat divi soļi uz priekšu. Mūsu komandu sveica Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova un viņas vietnieks Vjačeslavs Širjakovs.

 

Kopumā 48. LSVS sporta spēlēs Daugavpili pārstāvēja vairāk nekā 150 sportisti 12 dažādos sporta veidos. Uzvaras izcīnīja mūsu vieglatlēti, šahisti, futbolisti, sieviešu volejbola un pludmales volejbola komandas.

 

Ar panākumiem veterāni startēja arī uz starptautiskās skatuves. Vieglatlēte Ludmila Ņefjodova-Volkova ieguva pat piecas zelta medaļas veterānu spēlēs, Vera Grīnberte uzvarēja Eiropas čempionātā vieglatlētikā telpās, Andris Dudels ieguva 1. vietu Eiropas kausa izcīņā 50 kilometru skrējienā, bet Valērijs Petrovs Eiropas čempionātā pauerliftingā. Pie godalgām Eiropas un pasaules čempionātos tika arī Vladimirs Dribincevs, Inga Baroņenko, Staņislavs Monskis, Anatolijs Levša un Alfrēds Kokins.

 

Ar jubilejām tika sveikti Jānis Gaidelis, Vaclavs Vodilo, Larisa Kašerina, Valentīna Kiduļ un Natālija Tverdovska. Pateicības rakstus par ieguldījumu Latvijas un Daugavpils sporta veterānu kustībā saņēma vairāk nekā 40 mūsu pilsētas aktīvisti.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ