Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

30-10-2017

Daugavpils Taekvondo panākumi Krievijā


Sanktpēterburgā norisinājās starptautisks kaujas mākslu turnīrs “Baltijas jūras kauss”, kurš šogad sapulcināja vairāk nekā 760 sportistu no 8 valstīm. Latvijas izlases sastāvā šajās sacensībās piedalījās arī divi mūsu Daugavpils “Jitae” kluba sportisti.

Sacensības norisinājās divās dienās. Pirmā diena sākās ar krāšņo 3 stundu ilgu atklāšanās ceremoniju, kurā piedalījās dažādu sporta veidu demonstrācijas komandas. Nobeigumā notika tikšanās Taekvondo TK-5 starp Sanktpēterburgas un Maskavas  junioru izlases komandām. Vēlāk norisinājās sporta cīņas jaunākās vecumu kategorijās.

Papildus taekvondo sacensībām skatītāji varēja vērot Starptautisks hapkido turnīru “Russia Open”. Par medaļām šajās sacensībās cīnījās komandas no 5 valstīm: Krievija, Itālija, Austrija, Horvātija un Armēnija.

Mūsu sportisti uzstājās otrā sacensību dienā junioru vecuma grupā un paradīja sevi augstākā līmenī.

Svaru kategorijā līdz 68 kg. Kirills Ivanovs, izcīnot uzvaras 4 cīņās (vienā priekšlaicīgi), izcīnīja zeltā medaļu un kausu. Arī Iļja Čemis svara kategorijā līdz 73 kg, aizvedot 3 cīņas, kāpa uz goda pjedestāla.

Stāsta sportistu treneris, Latgales taekvondo centra “Jitae” vadītājs Boriss Ivanovs: “Mēs ļoti lepojamies ar mūsu sportisku sasniegumiem. Aizvadītājs turnīrs Krievijā apliecināja viņu sagatavotības līmeni. Ļoti patīkami, ka mūsu vecākie audzēkņi varētu būt par piemēru jaunākiem taekvondo sportistiem. Kirills un Iļja tika pieņemti Latvijas valsts olimpiskā taekvondo izlases sastāvā un pārstāves mūsu valsti junioru Eiropas čempionātā, kas notiks novembra sākumā Larnakā (Kiprā). Gribētu īpaši pateikties Olimpiskās komitejas, kā arī Jaunatnes un sporta departamenta vadītājiem par mūsu sportistu atbalstu!

No visas sirds vēlam veiksmi un turpmākās skaistas uzvaras mūsu sportistiem!”

Autors: info LTC JITAE

 

Lasīt vairāk: www.jitae.lv




Atpakaļ