Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

13-12-2011

Domē sumināja sporta veterānus


13. decembrī Daugavpils Domē pulcējās sportisti, kuri jau startē senioru klasē. Sporta veterāni pulcējās, lai izvērtētu sezonā paveikto un suminātu visus, kuri piedalījās 48. sporta veterānu sporta spēlēs. Daugavpils komanda gan pilsētu, gan kopvērtējumā šogad ieguva pirmo vietu. Sportistus Domē sveica Daugavpils Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova, vietnieks Vjačeslavs Širjakovs un Sporta pārvaldes vadītājs Aleksandrs Isakovs.

Žanna Kulakova: “ Man ir liels gods uzņemt jūs pilsētas domē. Liels paldies jums par aktivitāti, pilsētas vārda popularizēšanu. Jūs ar savu darbu un sasniegumiem rādāt lielisku piemēru jaunatnei. Pašvaldības uzdevums ir atbalstīt sportu un veselīgu dzīvesveidu un mēs to darām. Liels prieks, ka mums ir tādi palīgi kā jūs. To, ka pašvaldībai sports ir svarīgs liecina arī tas, ka nākamā gada Pilsētas svētki būs veltīti sportam. Mēs ļoti labi apzināmies, ka veselība, aktīva dzīves pozīcija ir ieguldījums nākotnē. Viens no veidiem, kā to panākt ir tieši sports. Vēlreiz vēlos izteikt pateicību un novēlu ticību labajam un Jaunajā gadā jaunus sasniegumus”.

Vjačeslavs Širjakovs uzsvēra, ka pašvaldības atbalsts sportam nav tukši vārdi, to pierāda darbi, sporta dzīve pilsētā ir mainījusies uz augšu. Viņš izteica pateicību sporta veterāniem par ieguldīto darbu, veselību un novēlēja stipru veselību jaunu panākumu sasniegšanai.

Sporta veterāniem  Žanna Kulakova un Vjačeslavs Širjakovs pasniedza Domes Pateicības rakstus.

Jāpiebilst, ka Sporta veterānu sporta spēlēs Daugavpils sportisti pirmās vietas izcīnīja vieglatlētikā, šahā, volejbolā, futbolā, peldēšanā, riteņbraukšanā. Sporta spēlēs piedalījās 150 Daugavpils sportisti un ņēma dalību sacensībās12 sporta veidos.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ