Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

30-10-2017

Skaista uzvara un bronzas godalgas!


Komanda.lv 1. līgas čempionāta noslēdzošajā spēlē BFC Daugavpils ar 4:0 sagrāva Grobiņas vienību. Ar vārtu guvumiem atzīmējās Verners Zalaks, Sedriks Kuadio, Ričards Žaldovskis un Pāvels Liholetovs. Sezonu mūsu komanda noslēdza ar bronzas medaļām. Līdz pārspēlēm par tikšanu Virslīgā pietrūka viena punkta.

Spēlē pret Grobiņu mūsu komandai uzvara deva iespēju turpināt cīņu par pārspēlēm, bet neizšķirta gadījumā tiktu nodrošinātas sudraba godalgas. Spēles pirmais puslaiks aizritēja līdzīgā cīņā un bīstami momenti pie abiem vārtiem pārsvarā veidojās tikai pēc standartsituācijām. Diemžēl jau 12. minūtē veselības problēmu dēļ laukumu atstāja mūsu Aleksandrs Vlasovs un Vadims Slepčonoks pirmo reizi 1. līgas čempionātā aizvadīja gandrīz visu maču!

Pēc puslaika pārtraukuma Daugavpils pilnībā pārņēma spēles kontroli. 47. minūtē ļoti labi iespēju neizmantoja Verners Zalaks, bet jau pēc brīža tieši viņš realizēja Dāvja Cucura nopelnīto 11 metru soda sitienu. Atlikušajā laikā Daugavpils dominēja, veidoja momentu pēc momenta, taču realizācija piekliboja. Puslaika vidū pēc Žaldovska piespēles bumbu kritienā vārtos ievirzīja Pāvels Liholetovs, beidzot panākot 2:0!

Tuvojoties spēles beigām savus pēdējos vārtus sezonā iesita arī Žaldovskis, bet pašā noslēgumā izcilu individuālo tehniku nodemonstrēja Sedriks Kuadio – 4:0! Ļoti emocionāla un skaista uzvara, kas garantēja daugavpiliešiem bronzas medaļas. Diemžēl līdz tikšanai pārspēlēs pietrūka viena punkta un otro vietu nosargāja Progress/Olaine.

BFC Daugavpils – Grobiņas SC 4:0 (0:0)

Vārti: Zalaks (11m), Liholetovs, Žaldovskis, Kuadio.

Sākumsastāvs: Vlasovs, Cucurs, Borisovs, Sokolovs, G.Akifjevs, Ševčuks, Zalaks, Liholetovs, Skrebels, Žaldovskis, Kuadio.

Uz maiņu: Slepčonoks, Bohāns, Sibirjanovs, Kopre.




Atpakaļ