Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

19-10-2017

U12 jaunieši uzsāks akadēmijas komandu startu vērienīgā turnīrā “Ateitis Cup”


Jau šo piektdien BFC Daugavpils U12 vecuma grupas komanda uzsāks dalību starptautiskā bērnu turnīrā “Ateitis Cup”, kurā šogad piedalīsies elites komandas no tādām valstīm kā Itālija, Vācija, Anglija, ASV, Krievija, Zviedrija, Ukraina, Šveice, Azerbaidžāna, Somija, Polija, Gruzija, Norvēģija.

BFC Daugavpils jaunieši “Ateitis Cup” piedalās jau ne pirmo gadu, taču komandu sastāvs ar katru gadu paliek arvien spēcīgāks, pie tam palielinās arī turnīra ģeogrāfija. Kā pirmie turnīrā startēs U12 vecuma grupas puiši, bet kopumā Viļņā startēs deviņas dažāda vecuma komandas.

Vairāku starptautisko turnīru laureāti Ivana Maksimčuka vadībā ielozēti vienā grupā ar Zviedrijas komandu “Hammarby”, Polijas komandu “Wigry” un Baltkrievijas komandu “Minsk”. Citās apakšgrupās ir tādas Eiropā pazīstamas komandas kā Stuttgart (Vācija), Hellas Verona (Itālija), Lugano (Šveice), HJK (Somija) un citas.

Turnīra pirmajā spēlē daugavpilieši tiksies ar zviedriem, pēc kā sekos spēles ar Polijas un Baltkrievijas komandām. Atkarībā no rezultātiem apakšgrupā sekos vēl vismaz trīs spēles un turnīrs tiks noslēgts svētdien.

Pagājušā gada turnīrā U12 komanda ieņēma 22. vietu, bet šogad noteikti tēmēs pacīnīties par augstākām vietām.




Atpakaļ