Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

09-10-2017

Pret “Audu” kārtējā uzvara!


Jau sesto uzvaru pēc kārtas Komanda.lv 1. līgas čempionātā izcīnījuši BFC Daugavpils futbolisti. Šoreiz savā laukumā ar 4:0 tika sagrauta FK “Auda”. Ar trīs vārtu guvumiem atzīmējās Sedriks Kuadio.

Pēc smagās uzvaras pār Grobiņas spēlētājiem izbraukumā sekoja mājas duelis ar FK “Auda”. Jāpiemin, ka šajā sezonā daugavpiliešiem ir atlikušas vairs tikai mājas spēles, pie tam cīņas paredzētas katru sestdienu.

Rezultāts spēlē pret FK “Auda” tika atklāts jau pašā spēles sākumā. 5. minūtē Sedriks nokļuva izgājienā viens pret vienu ar vārtsargu, bet vārtu vīrs bija pārāks, taču pirmais pie atlēkušās bumbas bija Zorans Kopre, kurš ar rikošeta palīdzību panāca 1:0!

Pirmā puslaika pašā izskaņā 2:0 panāca Sedriks, kurš šoreiz bija izveicīgākais vārtu priekšā. Spēles turpinājumā netrūka asumu, it īpaši no viesu komandas puses, taču kopējo rezultātu tas nekādi neietekmēja. Liela daļa momentu palika neizmantota, bet divās epizodēs Sedriks nospēlēja lieliski, panākot jau itin graujošo 4:0!

Turnīra tabulā mūsu komanda saglabā ceturto vietu, tikai trīs punktus atpaliekot no otrās vietas. Nākamā spēle 14. oktobrī plkst. 13:00 pret JDFS Alberts.

BFC Daugavpils – FK Auda 4:0 (2:0)

Vārti: Sedriks 3, Kopre.

BFC Daugavpils: Vlasovs, Cucurs, Sokolovs, Litvinskis, Truskovskis, Skrebels, Liholetovs, Zalaks, Kopre, Kuadio, Žaldovskis.

Uz maiņu: Vasiļjevs, Ševčuks, Šeršņevs, Borisovs, Urbāns.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ