Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

09-12-2011

„Lokomotīve” papildina sastāvu ar zviedru veterānu Maksu


Spīdveja klubs „Lokomotīve” atradis aizvietotāju Maksimam Bogdanovam, parakstot līgumu ar zviedru veterānu Mikaelu Maksu, kas Daugavpils trekā redzēts ne vienu reizi vien.

 

Maksims Bogdanovs pēc ilgu gadu pavadīšanas Daugavpils „Lokomotīvē” savus spēkus jaunajā sezonā izmēģinās Ekstralīgas klubā Gdaņskas „Lotos”, tādeļ mūsu vienības vadībai bija jāmeklē viņam līdzvērtīgs aizvietotājs. Tas arī ticis paveikts, jo līgums noslēgts ar zviedru veterānu Mikaelu Maksu.

 

38 gadus vecais Makss jau ne pirmo gadu brauks Polijas 1. spīdveja līgā. Iepriekšējo gadu viņš pavadīja jau pieminētajā Gdaņskas klubā, bet līdz tam pārstāvēja Žešuvas „Marma”. Daugavpilī viņu iepriekšējā gadā neredzējām, bet līdz tam viņš pie mums ir viesojies vairākkārt.

 

21. gadsimta mijā regulāri brauca spīdveja „Grand Prix” seriāla posmos, vairākas reizes tiekot arī uz atsevišķu posmu goda pjedestāla. 2002. gada kopvērtējumā viņam augstā piektā vieta. 1994. gadā viņš kļuva par pasaules junioru čempionu, kā arī vairākkārt uzvarējis Pasaules kausa izcīņā izlasēm. Viņa rēķinā arī starti dažādos Lielbritānijas, Zviedrijas, Polijas un citu valstu klubos.  

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde

 




Atpakaļ