Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

08-12-2011

Notiks 8. Henrika Silova kauss augstlēkšanā


Piektdien un sestdien vieglatlētikas manēžā pie 13. vidusskolas astoto reizi norisināsies „Henrika Silova kauss augstlēkšanā”. Sacensībās piedalīsies sportisti no Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas.

 

Pazīstamā Daugavpils augstlēcēja Henrika Silova kauss tiks izcīnīts jau astoto reizi. Silovs Latvijas vēsturē iegājis kā otrais augstlēcējs, kuram izdevās pārvarēt divu metru augstumu. Jau vairākus gadus H.Silova kauss ir prestižākās augstlēkšanas sacensības Latgales reģionā, nereti pulcējot ļoti spēcīgus dalībniekus no kaimiņvalstīm.

 

Šogad dalībai turnīrā pieteikušies 86 sportisti no trīs valstīm. Lietuvu pārstāvēs Paņevēžas, Rokišķu, Viļņas un Marijampoles lēcēji, bet Baltkrieviju ļoti spēcīgi Novopolockas un Minskas pārstāvji. No Latvijas pilsētām uz Daugavpili dosies ogrēnieši, krāslavieši, jēkabpilieši, aizkrauklieši un citu pilsētu iedzīvotāji.

 

Par medaļām sacensības ritēs četrās vecuma grupās meiteņu un puišu ieskaitē:

D grupa (2001./2002. dzimšanas gads)

C grupa (1999./2000. dzimšanas gads)

B grupa (1997./1998. dzimšanas gads)

A grupa (1996. dzimšanas gads un vecāki).

 

Gan piektdien, gan sestdien sacensības sāksies plkst. 12:00, bet oficiālā atklāšana un A grupas vīriešu sacensības startēs sestdien plkst. 13:30. Iepriekšējā gadā elites grupā uzvaras tika viesiem no Baltkrievijas un Lietuvas.

 

Sacensību organizatori izsaka pateicību par atbalstu Daugavpils Sporta pārvaldei, Daugavpils BJSS, Olgai Dukšinskai un Līvijai Jankovskai.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde

 




Atpakaļ