Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

26-09-2017

Pievienojies pirmajam Nakts Peldējumam Daugavpilī!


Nakts Peldējums ir jautra ballīte visa vecuma aktīva dzīvesveida piekritējiem, kurā Tev būs ne vien unikāla iespēja izbaudīt peldēšanas burvību naksnīgā tumsā, bet arī jautri pavadīt laiku kopā ar aktīvākajiem peldēšanas sporta entuziastiem no visas Latvijas un sniegt savu artavu garākā stafetes peldējuma veikšanā, kas vienlaikus norisināsies četrās pilsētās - Daugavpilī, Liepājā, Ventspilī un Rīgā.

Daugavpilī Nakts peldējums  notiks pirmo reizi un šai akcijai pievienojas Daugavpils aktīvisti un sabiedrībā pazīstami cilvēki. Viktorija Kozlovska – Zinātkāres centra „ZINOO” vadītāja un velo kustības organizatore pilsētā. Viktorija tic tam, ka peldēšana nomierina nervu sistēmu un stiprina mugurkaulu. Pati izvēlas peldēšanu, lai stiprinātu mugurkaulu. Studijas STOPTIME vadītājs un horeogrāfs Aleksandrs Lukša. Vienmēr atbalsta veselīgu un aktīvu dzīvesveidu, sacensības un  sporta aktivitātes! 

Visus interesentus aicinām reģistrēties peldējumam līdz 30.septembra plkst.12:00. Daugavpils Olimpiskā centra baseinā Jūs gaidīsim jau no plkst.19:00.

Programma

Plkst.19:00 – ierašanās baseinā (līdzi jāņem: maiņas apavi, peldkostīms, dvielis, higiēniskie mazgāšanās līdzekļi)

Plkst.19:30 – Nakts peldējuma atklāšana un Daugavpils Vēstnešu peldējums

Plkst.20:00-22:00 – reģistrēto dalībnieku peldējums

 

https://www.facebook.com/events/1529762720380489/?fref=ts




Atpakaļ