Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

26-09-2017

Futbola dienas svinības turpinās ar monofutbolu!


Pirmdien Daugavpils 11. pamatskolas un 3. vidusskolas laukumos norisinājās Futbola dienas monofutbola sacensības, kurās piedalījās ap 100 jauno akadēmijas audzēkņu.

Monofutbolā atšķirībā no lielā futbola galvenā nozīme ir katra futbolista individuālajai meistarībai. Divās dažādās vietās kopumā četru vecuma grupu komandas centās noskaidrot labākos savās vecuma grupās.

2006. dzimšanas gada komandu cīņas iesākās ar grupu turnīru, pēc kā labākie savās grupās tikās pusfinālos un finālos. Par absolūto uzvarētāju kļuva Vjačeslavs Miklaševskis, aiz sevis atstājot Ēriku Bogdanu, Ervīnu Piņaskinu un Ņikitu Barkovski.

Azartiskas cīņas tika aizvadītas arī 2007. un 2008. dzimšanas gada grupās. Par uzvaru abās grupās cīnījās vairāki desmiti jauno talantu, taču šoreiz par labākajiem varēja kļūt tikai divi. Monofutbolists-2017 titulus nopelnīja Emīls Atamaņukovs un Rolands Daukšts.

Ar īpašu degsmi laukumā cīnījās 2011. gadā dzimušie jaunieši, kuriem šis bija pirmais šāda veida turnīrs viņu futbolistu karjerās.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ