Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

25-09-2017

Vecāku futbola turnīrā atkal triumfs BFC-2006


Jau trešo gadu pēc kārtas Futbola dienas vecāku turnīrā par uzvarētājiem kļuvuši BFC-2006 spēlētāji. Šoreiz pretinieki īsti nespēja cīnīties ar čempioniem, toties izvērtās intriģējoša cīņa par pārējām godalgām.

Saulainajā pievakarē kopumā četras vecāku komandas uzsāka cīņu par čempionu titulu. Pirmo reizi šajā cīņā iesaistījās vairākas komandas, tādēļ galvenā favorītu loma tika atvēlēta BFC-2006, kas šajā kompānijā spēlē jau ne pirmo gadu, pie tam allaž uzvarējusi. Arī šoreiz konkurenti īsti neatradās. Trīs spēlēs izcīnītas uzvaras ar kopējo vārtu attiecību 25:7! Komandas sastāvā spēlēja Viktors Barkovskis, Vitālijs Piņaskins, Vitālijs Voitkevičs, Andrejs Ladčenko, Sergejs Bērziņš un Artūrs Banders.

Ļoti spraiga bija cīņa par otro un trešo vietu. Kā izrādījās, otrās vietas noteikšanā izšķirošā nozīme bija jau turnīra pašai pirmajai spēlei, kurā BFC-2011 spēles izskaņā ar lielām pūlēm noturēja iepriekš iekrāto četru vārtu pārsvaru pār Čempioniem – 6:4! Pēdējā spēlē ar 7:3 tika pieveikti BFC-2010 un otrā vieta bija rokā. Šajā spēlē īpaši izcēlās vārtsargs Vadims Dembovskis, kurš veica vairākus izcilus “seivus”, par ko nopelnīja īpašu specbalvu – bumbu ar futbolistu un treneru autogrāfiem!

Bronzas godalgas izcīnīja komanda “Čempioni”, kas savu sastāvu nokomplektēja īsi pirms turnīra sākuma. Izšķirošajā cīņā par trešo pozīciju pēc neveiksmīga sākuma izdevās atgūties un uzvarēt BFC-2010 ar 7:2.

Visas komandas turnīra noslēguma saņēma atspirdzinošas balvas. Paldies visiem vecākiem, kuri piedalījās un ceram, ka turpmākajos turnīros komandu būs vēl vairāk!

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ