Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

25-09-2017

Bērnu futbola festivāls kļuva par īstiem svētkiem


Futbola dienas pasākumi Daugavpilī iesākās ar bērnu futbola festivālu, kas kļuvis par labu tradīciju. Šogad turnīrā bija rekordliels bērnu skaits un sešās stafetēs iespēja piedalīties bija vairāk nekā 100 bērniem un arī vecākiem.

Bērnu futbola festivāls jau ierasti tiek aizvadīts draudzīgā gaisotnē un viens no galvenajiem uzdevumiem ir ar futbola elementu palīdzību sekmēt savstarpējo palīdzību. Dažādu vecumu bērni tiek sadalīti dažādās komandās, kur vecāko grupu audzēkņi palīdz jaunākajiem, tādā veidā stiprinot futbola ģimenes attiecības.

 

Kopumā visām komandām bija jāveic sešas dažāda veida stafetes, kuras šoreiz tika nosauktas slavenu futbolistu, hokejistu un komandu vārdos – Lionels Mesi, Aleksandrs Starkovs, Zinedins Zidāns, Aleksandrs Ovečkins, Dženaro Gatuzo, BFC Daugavpils.

Komandām vēl pirms festivāla sākuma bija jāizdomā sev nosaukumi un jauniešu izdoma ievērojami atšķīrās – Zelta bumba, Nakts apelsīns, Adidas, Zelta bruņurupuči 228, Stavri, Zelta kaija. Lai arī sportiskajam rezultātam bija otršķirīga nozīme, interesanti, ka visas komandas visās stafetēs vismaz vienu reizi tika labāko trijniekā.

Visbiežāk uzvaras priekus baudīja Nakts apelsīns, kas labāko rezultātu uzrādīja trīs stafetēs, savukārt Zelta bumbai izdevās uzvarēt divās! Komanda Stavri izrādījās labākā konkursā “Zinedins Zidāns”, kurā aktīvi iesaistījās arī bērnu vecāki.

BFC Daugavpils izsaka milzīgu pateicību par lielo atsaucību gan bērniem, gan vecākiem, jo visiem kopā mums izdevās radīt lielisku atmosfēru ne tikai festivālā, bet arī BFC Daugavpils Komanda.lv 1. līgas spēles laikā pret Preiļu BJSS!

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ