Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

21-09-2017

Nakts Peldējums pulcēs peldēšanas cienītājus arī Ventspilī, Liepājā un Daugavpilī


Eiropas sporta nedēļas svinību noslēgumā, 30.septembrī, aktīva dzīves veida piekritējiem būs iespēja izbaudīt nakts peldēšanas burvību četrās pilsētās – Rīgā, Liepājā, Ventspilī un Daugavpilī.

 

Nakts peldējuma pirmsākumi ir meklējami pirms trīs gadiem un par tā mājvietu tradicionāli ir kalpojusi Rīgas pilsēta, taču šogad šo neaizmirstamo piedzīvojumu savas pilsētas iedzīvotājiem un viesiem piedāvās Ventspils Ūdens atrakciju parks, Liepājas Olimpiskais centrs, kā arī Daugavpils Olimpiskais centrs.

 

Daugavpilī Nakts Peldējums sāksies jau plkst.19:00 ar reģistrāciju un atklāšanu. Plkst.20:00 peldbaseina ūdeni izmēģinās Daugavpils Nakts peldējuma Vēstneši: Viktorija Kozlovska – Daugavpils velokrosa organizatore, Aigars Strauss – BigBank Skrien Latvija skriešanas seriāla organizators, Lidija Zaičenko – grupas „Warm House” soliste un Aleksandrs Lukša – Stop time dance studio vadītājs.

 

Nakts Peldējuma galvenais vadmotīvs ir popularizēt peldēšanu kā veselīgu un jautru fizisko nodarbi, kas ir piemērota ikvienam – neatkarīgi no vecuma, dzimuma un fiziskās sagatavotības.

Reģistrācija Nakts Peldējumam ir iespējama pasākuma mājaslapā – www.naktspeldejums.lv, kur interesentam jāizvēlas distance un vēlamais starta laiks. Ātrums un meistarība nav svarīga – piedalīties var ikviens. Esi kustīgs. Esi aktīvs.

 

Daugavpils Olimpiskajā centrā būs pieejama garderobe, be atgādinām, ka garderobē ir ierobežots mantu uzglabāšanas skaits. Kā arī nebūs pieejami mantu uzglabāšanas skapīši, tāpēc ņemam līdzi tikai maiņas apavus, dvieli un peldkostīmu. 




Atpakaļ