Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

21-09-2017

Aicinām uz “Futbola dienas” pasākumiem Daugavpilī


BFC Daugavpils aicina futbola cienītājus sestdien 23. septembrī aktīvi atbalstīt un arī pašiem piedalīties Futbola dienas pasākumos. Vecāki tiek aicināti piedalīties vecāku futbola turnīru, savukārt bērni startēs tradicionālajā bērnu futbola festivālā!

 

Jau par tradīciju kļuvis septembrī atzīmēs “Futbola dienas” pasākumus visā Eiropā un arī Latvijā. Jau tradicionāli Daugavpils piedāvā visplašākā izklaižu klāstu mazajiem sava kluba audzēkņiem. Visas nākamās nedēļas garumā norisināsies monofutbola, mazulīšu kausa un princešu turnīri, savukārt pirmie pasākumi tiks aizvadīti jau 23. septembrī!

 

Sestdien stadionā “Celtnieks” plkst. 11:00 sāksies bērnu futbola festivāls, kurā vienmēr piedalās vairāk nekā 100 dažāda vecuma bērni (šogad no 6 līdz 11 gadiem), kā arī vecāki un meiteņu nodaļas futbolistes. Jaunie censoņi sacenšas interesantās un jautrās futbola elementu stafetēs.

 

Plkst. 14:00 visi futbola cienītāji tiek aicināti apmeklēt Komanda.lv 1. līgas čempionāta dueli starp BFC Daugavpils un Preiļu BJSS. Šīs spēles starplaikā tiks apbalvotas labākās bērnu futbola festivāla komandas, bet pēc spēles beigām plkst. 16:30 ir ieplānots vecāku futbola turnīrs, kurā tiek aicināts piedalīties ikviens neatkarīgi no vecuma, dzimuma un fiziskās sagatavotības pakāpes.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ