Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

21-09-2017

BFC Daugavpils uzvar favorīti un turpina skrējienu pēc medaļām


BFC Daugavpils futbolisti sestdien Olainē aizvadīja spēli pret Komanda.lv 1. līgas vienu no galvenajām favorītēm FK Progress/Olaine – 1:0. Šis panākums ievērojami uzlabojis izredzes pacīnīties par vietu labāko trijniekā!

 

Spēle Olainē tika gaidīta ar lielu nepacietību, jo uzvaras gadījumā BFC Daugavpils galvenā komanda krietni vien uzlabotu savas izredzes cīņā par visaugstākajām vietām. Zaudējuma gadījumā šādas izredzes praktiski tiktu zaudētas.

 

Neskatoties uz augsto spēles likmi, Daugavpils aizvadīja vienu no sezonas pārliecinošākajām spēlēm. Lai arī uzvara tika izcīnīta ar minimālo 1:0, visas spēles garumā praktiski nebija šaubu par komandas uzvaru. Vēl vairāk, kaujinieciskā spēlē komanda izpildīja visus treneru korpusa uzdevumus un šoreiz pievīlusi momentu realizācija. Mājiniekiem šoreiz neizdevās pierādīt savu favorītu statusu un mūsu futbolisti reabilitējās par sāpīgo neveiksmi pirmajā aplī.

 

Vienīgos vārtus guva Sedriks Kouadio, bet iespējas izcelties bija arī citiem spēlētājiem. Nākamā spēle ieplānota 23. septembrī plkst. 14:00 stadionā “Celtnieks”, kad pretī stāsies Preiļu BJSS.

 

Apsveicam ar debiju galvenās komandas sastāvā gados jauno aizsargu Grigoriju Akifjevu!

 

FK Progress/AFA Olaine – BFC Daugavpils 0:1 (0:1)

Vārti: Kouadio 30’.

Sākumsastāvs: Vlasovs, Cucurs, Litvinskis, Sokolovs, Truskovskis, Liholetovs, Skrebels, Ševčuks, Žaldovskis, Kouadio, Zalaks.

Uz maiņu: Sibirjanovs, G.Akifjevs, Urbāns, Vasiļjevs

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ