Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

12-09-2017

Nedēļas nogalē Daugavpilī norisināsies Latvijas velo orientēšanās čempionāts


Nedēļas nogalē, 16. un 17. septembrī, Daugavpilī jau otro reizi norisināsies Latvijas velo orientēšanās čempionāts. Šoreiz OK “Stiga” un Latvijas orientēšanās federacija ar Daugavpils pilsētas Sporta un jaunatnes departamenta atbalstu rīko sacensības Latvijas stiprākajiem velo orientieristiem sprintā un garajā distance.

Velo orientēšanās sports ir disciplīna, kurā dalībniekiem ar kartes un kompasa palīdzību, izmantojot velosipēdu, un pārvietojoties pa ceļiem un takām, maksimāli īsākā laika posmā jāapmeklē noteikts skaits kontrolpunktu.

Sacensību centrs atradīsies pie Jaunās Forštates mikrorajonā, 16. vidusskolā. Čempionu tituli vidējā un garajā distancē tiks izcīnīti 5 dažādās vecuma grupās, savukārt iesācēji un citi interesenti tiek aicināti startēt OPEN grupā, kurā distance būs mazliet vienkāršāka un īsāka.

Sacensību galvenais tiesnesis Matīss Ratnieks stāsta, ka dalībniekus gaida interesants meža apvidus pašā pilsētas tuvumā ar bagātu ceļu un taku tīklu, bet sprinta distancē daļa kontrolpunktu atradīsies arī pilsētas teritorijā.

Plašāka informācija par sacensībām un pieteikšanās: www.okstiga.com




Atpakaļ