Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

05-09-2017

Strītbola čempionāta 3. posmā par medaļām cīnījās 24 komandas


Daugavpils ielu basketbola čempionāta sezonas priekšpēdējā posmā par uzvarām cīnījās 24 komandas sešās dažādās vecuma grupās. Spraigākās cīņas norisinājās S2 un V3 grupās.

Neskatoties uz ļoti nelabvēlīgajiem laikapstākļiem un brīžiem ļoti spēcīgo lietu, sestdien jauniešu festivālā “Artišoks” par 3. posma tituliem cīnījās 24 komandas. Visplašāk tika pārstāvētas S2 un V3 grupas, kur uz pirmo vietu cerēja pa sešām komandām.

S2 grupā meitenēm pēc grupu turnīra izveidojās ļoti interesanta situācija, jo neviena komanda neiztika bez zaudējumiem, savukārt 2.-4. vietu dalīja uzreiz trīs komandas. Tikai papildrādītāji noteica, kura no komandām spēlēs lielajā finālā, bet kuras būs bronzas spēles dalībnieces.

Spēlē par trešo vietu “Oranžā bumba” reabilitējās par zaudējumu grupu turnīrā, tādā veidā nodrošinot sev bronzas medaļas, savukārt “Arbūzu killeriem” nācās samierināties ar ceturto pozīciju. Zelta mačā “Dikije Loshadi” ar 5:7 piekāpās “Karalienēm”, kuru sastāvā par čempionēm kļuva Valērija Bernatoviča, Karolina Kraveca, Sveta Govoruhina un Laura Vucena. Soda metienu konkursā aizraujošā cīņā par uzvarētāju kļuva Nikole Pudāne.

V3 grupā grupu turnīrā vislabāk izskatījās Pilskalnes basketbolisti, kuri vienīgo zaudējumu cieta pēdējā spēlē, kad vieta finālā jau tika nodrošināta. Arī šajā grupā trīs komandas grupu turnīru noslēdza ar bilanci 3-2, tomēr labāki papildrādītāji bija komandai “Jolki Palki”. Lielais fināls izvērtās par drāmu, jo spēle ritēja gandrīz desmit minūtes (pamatlaiks ir septiņas minūtes), kad beidzot uzvaras grozu iemeta “Jolki Palki”, tādā veidā garantējot komandai vēsturisku uzvaru! Komandas sastāvā cīnījās Gintars Lazda, Maksims Bogomoļņikovs, Juris Ozols un Vladislavs Beļavskis. Bronzas spēlē Letsplay ar 5:4 uzvarēja Wurth.

Citās grupās par uzvarētājiem kļuva “Pērkons” (V1 grupa, Jānis Mešrovskis, Marats Jegorovs, Edvards Silajānis), “Čempioni” (S1, Evelīna Kraveca, Sņežana Gļeba, Valērija Baranovska, Sabīne Pļesunova), Nu kak-to tak (Oļesja Jevsejeva, Olga Lakomko-Ulpe, Inga Borodavko, Kristīne Egle) un Preiļi (Daumants Zariņš, Gustavs Stalidzāns, Kristaps Plivda, Vismants Zariņš).

Nākamais un pēdējais sezonas posms norisināsies 23. septembrī Vienības laukumā!

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ