Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

28-08-2017

Latvijas kausa izcīņas finālturnīrā Daugavpils U11 ieņem otro vietu!


Lieliski Latvijas kausa izcīņas finālturnīrā nostartēja BFC Daugavpils U11 jaunieši. Rēzeknē notikušajās sezonas svarīgākajās sacensībās mūsu puiši treneru Dmitrija Bogdanova un Jevgeņija Maksimčuka vadībā ieguva otro vietu.

2006. gadā dzimušo jauniešu komanda jau otro gadu pēc kārtas finālturnīru aizvadīja Rēzeknē. Iepriekšējā gadā tika izcīnīta sestā vieta un šoreiz mērķis bija tikt augstāk. Sacensību pirmajā posmā 12 komandas tika sadalītas divās grupās pa sešām komandām katrā. Mērķis bija tikt labāko divniekā, kas garantētu iespēju cīnīties par medaļām.

Pirmajā sacensību dienā Daugavpils ar lielām pūlēm ar identisku rezultātu 2:1 pārspēja Ikšķiles un Mārupes komandas. Svarīgākās spēles tika aizvadītas sestdien, kad pretī stājās galvenās konkurentes. Liela uzvara tika izcīnīta dienas pirmajā spēlē, kad ar 3:1 tika pārspēta Liepāja. Kā izrādījās, ar šo panākumu pietika, lai nodrošinātu vietu divniekā.

Izšķirošajā spēlē par pirmo vietu grupā ar 2:3 tika zaudēts Tukuma vienaudžiem, bet noslēdzošajā spēlē ar 0:1 nācās piekāpties Academ FC. Šīs spēles rezultāts gan nekādā veidā neietekmēja komandas vietu turnīra tabulā.

Svētdien izšķirošās medaļu cīņas Daugavpils iesāka ar kaujiniecisku 0:0 pret Ventspili, tādējādi otrās vietas iegūšanai bija nepieciešama pārliecinoša uzvara pār Jelgavu, kā arī Tukuma uzvara pār Ventspili.

Tukums ar savu uzdevumu tika galā (uzvara 2:1), bet Daugavpils ilgu laiku pret Jelgavu atradās vadībā ar 1:0. Spēles izskaņā Daugavpils izveidoja divus skaistus uzbrukumus un guva tik nepieciešamos vārtus – 3:0! Pateicoties šai uzvarai, Daugavpils sev nodrošināja otro vietu un sudraba godalgas.

Tukums ieguva pirmo vietu, trešajā vietā ierindojās ventspilnieki, apsteidzot Jelgavu, Liepāju, Vidzemes FC, Academ FC un FS Mettu.

Par komandas labāko spēlētāju tika atzīts Otto Olivers Kokins!

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ