Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

22-08-2017

Latvijas U17 izlase ar pieciem mūsējiem ieņem 6. vietu


Pieci BFC Daugavpils futbola akadēmijas audzēkņi pārstāvējuši Latvijas U17 izlasi starptautiskajā V.Baņņikova piemiņas turnīrā Ukrainā. Noslēgumā izcīnīta sestā vieta astoņu valstu konkurencē.

V.Baņņikova piemiņas turnīrs kļuvis par regulāru pieturvietu Latvijas jauniešiem. Turnīra līmenis ir ļoti augsts, jo turnīrā piedalās U17 komandas no Slovēnijas, Slovākijas, Izraēlas, Ukrainas, Igaunijas, Gruzijas un Baltkrievijas.

 

Latvieši savā grupā cīnījās ar Slovākijas (1:2), Izraēlas (0:2) un Slovēnijas (3:1) izlasēm. Jāpiemin, ka uzvarā pār slovēņiem vienus no izlases vārtiem guva Leonids Truskovskis, kurš veiksmīgi realizēja 11 metru soda sitienu. Truskovskis vārtus guva ar ļoti spēcīgu sitienu vārtu augšējā stūrī. Nevar nepieminēt, ka aizsargs pildīja arī komandas kapteiņa funkcijas. Šogad 16 gadus vecais Truskovskis ir aizvadījis arī piecas spēles 1. līgas čempionātā.

Spēlē par 5. vietu mūsu komanda līdzīgā spēlē ar 1:2 piekāpās Igaunijai. Par turnīra uzvarētāju kļuva Gruzijas izlase, kas fināla pieveica Izraēlu. Bronzu ieguva saimnieki ukraiņi.

No Daugavpils futbolistiem izlases sastāvā spēlēja vārtsargs Ivans Dubodelovs, kā arī uzbrūkošie pussargi Roberts Magrins, Oļegs Gurevičs un Kirils Iļjins. Jau oktobra beigās U17 izlase aizvadīs Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīru, kurā tiksies arī ar vareno Itālijas valstvienību.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ