Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

21-08-2017

Pret Valmieru iespējas paliek neizmantotas un zaudējums ar 1:2


Komanda.lv 1. līgas čempionātā BFC Daugavpils futbolisti sestdien savā laukumā ar 1:2 piekāpās Valmiera Glass/VIA vienībai. Vienīgos vārtus mūsu komandas labā guva Ričards Žaldovskis, bet viesiem divreiz pēc standartsituācijām izcēlās līgas labākais bombardieris Alvis Dubovs.

Daugavpils sestdien uzņēma čempionāta līderi Valmieru, kas 12 sezonas spēlēs vēl ne reizi nebija zaudējusi. Mūsu komandas sākumsastāvā bija uzreiz divi debitanti Verners Zalaks un Sedriks, bet pretiniekiem galvenā uzmanība tika pievērsta Dubovam un Nikam Savaļniekam. Spēli daudz aktīvāk iesāka mājinieki, kuriem divas reizes uzbrukuma smailē bija Iļja Ševčuks, pie tam otrajā piegājienā pēc Pāvela Liholetova piespēles Iļjam vajadzēja gūt vārtus, bet vārtsargs Arnavs savu vienību glāba.

Pamazām atvērās arī viesi, kuri lielajā karstumā laiku pa laikam sagādāja problēmas Aleksandram Vlasovam. Valmiera savus uzbrukumus centās veidot ļoti ātri, bet Daugavpils ar bumbu bija biežāk un uzbruka pozicionālāk.

Ļoti labi mūsu komanda iesāka otro puslaiku, jau pašā tā sākumā tiekot pie izcilas iespējas panākt 1:0. Edgars Urbāns izrāvās vienatnē pret vārtsargu, tika turēts un varēja krist soda laukumā, tomēr nolēma noturēties kājās un izdarīt sitienu. Sitiens neizdevās un laba iespēja palika izniekota. Valmiera nepalika atbildi parādā - kļūdaini fiksēts pārkāpums pie paša Daugavpils soda laukuma deva iespēju Dubovam no 18 metriem izpildīt izcilu sitienu pašā vārtu devītniekā.

Jau pēc pusotras minūtes rezultāts varēja kļūt neizšķirts, taču pēc Sedrika sitiena apaļais priekšmets atdūrās pret vārtu stabu. Ko nepaveica viņš, to paveica uz maiņu nākušais Žaldovskis, ar vairākām pauzēm un māņkustībām noguldot aizsargus un sitot precīzi tālajā stūrī. Diemžēl izšķirošo triecienu mūsu futbolisti saņēma 78. minūtē, kad Valmiera eleganti izspēlēja stūra sitienu un ar rikošetu palīdzību ieraidīja bumbu mūsu vārtos otro reizi - 1:2!

Visi mēģinājumi atspēlēties bija nesekmīgi, pie tam kompensācijas laikā Valmiera varēja gūt arī trešos vārtus, bet glāba Vlasovs.

BFC Daugavpils - Valmiera Glass/VIA 1:2 (0:0)
Vārti: Žaldovskis - Dubovs 2.
BFC Daugavpils: Vlasovs, Sokolovs, Ivanovs, Litvinskis, Cucurs, Skrebels, Liholetovs, Ševčuks, Sedriks, Zalaks, Urbāns.
Uz maiņu: Vasiļjevs, Žaldovskis, Kopre, Borisovs.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ