Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

14-08-2017

Trešā uzvara pēc kārtas!


BFC Daugavpils izcīnījusi trešo uzvaru pēc kārtas Komanda.lv 1. līgas čempionātā. Šoreiz viesos ar 2:0 tika pārspēja RTU/Skonto. Savus desmitos vārtus sezonā guva Ričards Žaldovskis, turpinot cīņu par līgas labākā snaipera godu.

Pēc graujošajām uzvarām savā laukumā pret Skonto un Staiceli mūsu futbolisti aizvadīja pārcelto spēli ar RTU/Skonto, īsā laikā atkārtoti tiekoties ar šo pašu pretinieku. Pretinieku komandas rindās bija vairāki pastiprinājumi salīdzinājumā ar pirmo dueli, bet mūsu komanda pretī lika praktiski to pašu sastāvu.

 

Spēles rezultāts tika atklāts 11. minūtē, kad pēc tālas Dmitrija Litvinska piespēles kļūdījās mājinieku aizsardzība un to izmantoja Žaldovskis, ieraidot bumbu jau tukšos vārtos. Mūsu komanda turpināja veidot momentus, bet arī rīdzinieki prata izveidot divus nesliktus momentus.

 

Izšķirošos vārtus šajā duelī guva debitants Sedriks Kouadio, kura sitiens 67. minūtē nodrošināja divu vārtu handikapu. Atlikušajā spēles laikā vārti vairs netika gūti un komanda svinēja trešo panākumu pēc kārtas!

Viktors Morozs: “Ļoti svarīgi bija šajā spēlē uzvarēt. Pēc graujošajām uzvarām komandai bija jānolaižas uz zemes, jo nākamās spēles vairs nebūs tik vieglas. Esmu apmierināts ar komandas sniegumu un ļoti priecīgs par uzvaru, tas ir galvenais.”

Pēc šīs uzvaras BFC Daugavpils turnīra tabulā apsteidza Rēzeknes futbolistus, pakāpjoties uz piekto pozīciju. Jau nākamajā sestdienā stadionā “Celtnieks” ļoti smaga un svarīga spēle pret vadošo turnīra vienību Valmiera Glass/VIA.

RTU/Skonto – BFC Daugavpils 0:2 (0:1)

Vārti: Žaldovskis, Kouadio

BFC Daugavpils: Vlasovs, Litvinskis, Ivanovs, Sokolovs, Cucurs, Skrebels, Liholetovs, Vasiļjevs, Žaldovskis, Ševčuks, Urbāns.

Uz maiņu: Kopre, Kouadio, Sibirjanovs, Zalaks, Fjodorovs.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ