Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

14-08-2017

U12 puiši uzvar turnīrā Igaunijā


Ivana Maksimčuka trenētie U12 vecuma grupas puiši kļuvuši par starptautiskā turnīra “Maardu Cup 2017” uzvarētājiem! Astoņās aizvadītajās spēlēs mūsu komanda nezaudēja nevienā spēlē un vienīgo reizi neuzvarēja pret Polijas “Jagiellonia”.

Jau iepriekš vēstījām, ka 2005. gadā dzimušo puišu komanda ļoti labi veica grupu turnīru, kur ieguva 13 no 15 iespējamajiem punktiem. Tika apspēlētas Igaunijas, Krievijas un Francijas komandas, bet ar jau pieminētajiem poļiem tika nospēlēts 0:0.

Ceturtdaļfinālā Daugavpilij pretī stājās Lietuvas vienība “Banga”, kuru izdevās viegli pieveikt ar rezultātu 4:0. Pusfinālā ar 2:0 tika uzvarēta Igaunijas komanda Tabasalu, savukārt otrā pārī Minskas “Frunzenets” pēcspēles sitienu sērijā pieveica “Jagiellonia”.

Bronzas spēlē igauņi pieveica poļus, savukārt lielajā finālā Daugavpils sagādāja pirmo zaudējumu turnīrā Baltkrievijas vienaudžiem, pie tam paveica to pietiekami pārliecinoši – 4:1! Lielisks sniegums un iegūta pirmā vieta 18 komandu konkurencē!

Treneris Ivans Maksimčuks atzina, ka turnīrs bijis ļoti interesants un daudzas no komandām 2018. gadā iespējams redzēsim arī Daugavpilī uz “Daugavpils Cup” turnīriem.

Latvijas jaunatnes čempionātā U12 komandai finālturnīrs septembrī norisināsies Ventspilī.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ