Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

02-12-2011

„DU” volejbolisti turpina uzvaru gājienu


Schenker volejbola līgā izcili turpina spēlēt „Daugavpils Universitātes” spēlētāji, kuri ceturtdien Daugavpils Olimpiskajā centrā tika jau pie piektā panākuma pēc kārtas.

 

Pretiniekos stājās viena no vadošajām Igaunijas vienībām Tartu „Pere Leib”, kuras rindās spēlē arī divi Latvijas izlases spēlētāji. Neskatoties uz to, „DU” praktiski visu spēli pārliecinoši kontrolēja notikumus uz parketa. Lai arī netrūka vājuma brīžu, kā arī kļūdu, pirmais sets tika uzvarēts ar 25:21.

 

Otrajā setā mūs pievīla briesmīgā servju uzņemšana, kā arī saspēlnieka Andra Krūmiņa neveiksmīgais sniegums. Tā rezultātā vienu brīdi uz tablo bija pagalam nepatīkamais 19:23. Mūsējie vēl prata izlīdzināt rezultātu, bet tomēr zaudēja ar 23:25.

 

Trešajā setā izdevās revanšēties ar 25:19, bet ceturtajā mums vairākkārt bija 4-5 punktu pārsvars, bet uzvara nāca smagi. Punktu mačam pielika Haralds Regža, kurš īpaši labs bija pēdējos divos setos – 25:23.

 

Schenker volejbola līgā tas daugavpiliešiem bijis piektais panākums pēc kārtas. Ar piecām uzvarām septiņos mačos turnīra tabulā „DU” ieņem trešo vietu, kas ir labākais rezultāts no Latvijas pārstāvēm.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ