Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

09-08-2017

Mūsu komandai uzvara turnīrā Baltkrievijā


No 4. līdz 6. augustam BFC Daugavpils U10 komanda piedalījās starptautiskā turnīrā Baltkrievijā, kur sacentās ar septiņām šīs valsts komandām. Nepiedzīvojot nevienu zaudējumu, Daugavpils ieguva pirmo vietu!

Jāņa Bovina un Jevgeņija Maksimčuka vadībā jaunieši ceļā devās ļoti agrā 4. augusta rītā, bet jau pēcpusdienā aizvadīja pirmās divas grupu turnīra spēles. Pirmajā spēlē ar 7:1 tika apspēlēta FK “Polesye” (Mozyr), bet daudz smagāka izvērtās otrā spēle pret Baranovičiem – 1:0.

Otrajā dienā ar 5:0 tika apspēlēta mājinieku sporta skolas otrā komanda, savukārt ceturtaļfinālā ar 7:0 tika sagrauta Minskas sporta skola. Vissmagākā izvērtās pusfināla cīņa ar Baranovičiem. Pamatlaiks noslēdzās ar rezultātu 1:1, bet pēcspēles sitienu sērijā daugavpilieši bija pārāki ar 3:2.

Lielajā finālā pretī stājās Berezas sporta skolas pirmā komanda, kura tika apspēlēta ar 3:0.

Komandas treneris Jevgeņijs Maksimčuks atzina, ka turnīrs pilnībā apmierinājis viņu, jo tajā bija iespēja izpildīt nepieciešamos uzdevumus pirms Latvijas kausa izcīņas finālturnīra. Ļoti svarīgi, ka bija iespēja spēles aizvadīt uz dabīgā zālāja, kas nav iespējams Daugavpilī.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ