Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

07-08-2017

BFC Daugavpils izcīna vēl vienu graujošu uzvaru


Sestdien savā laukumā BFC Daugavpils tikuši pie otrās uzvaras pēc kārtas, pie tam arī šoreiz Komanda.lv 1. līgas čempionātā uzvara bijusi vairāk nekā pārliecinoša – 6:0.

Sestdien daugavpilieši, spītējot spēcīgajam vējam, uzņēma Staiceles Bebrus, kurus pirmajā aplī viesos apspēlējām ar rezultātu 2:0. Šoreiz uzvara bija vēl pārliecinošāka, pie tam netrūka momentu, lai rezultāts būtu vēl lielāks. Jau no pirmajām minūtēm Daugavpils veidoja bīstamus momentus pie pretinieku vārtiem un 8. minūtē pēc izcilas Sergeja Vasiļjeva piespēles Ričards Žaldovskis no sešiem metriem sita bumbu precīzi vārtos.

Intriga spēlē saglabājās līdz 38. minūtei, kad pēc Pāvela Liholetova piespēles Edgars Urbāns ar skaistu sitienu vārtu augšējā stūrī panāca 2:0. Visus jautājumi par spēles uzvarētāju tika atbildēti otrajā puslaikā. Pēc precīzi izpildīta stūra sitiena tika panākts 3:0 (izcēlās Dmitrijs Litvinskis), pēc Iļjas Ševčuka centrējuma gar vārtiem 4:0 panāca Žaldovskis, bet turpinājumā izcēlās arī Aleksandrs Ivanovs un vēlreiz Žaldovskis.

Jāpiemin, ka šajā spēlē komandas sastāvā pēc vairāk nekā pusotra gada pārtraukuma atgriezās Verners Zalaks, kurš vairākkārt varēja gūt arī vārtus, bet šoreiz palika bez vārtu guvumiem. Ivanovam sestdien gūtie vārti bija pirmie BFC Daugavpils kreklā, bet ungārs Zorans Kopre izcēlās ar pirmo piespēli komandas rindās.

Nākamo maču daugavpilieši aizvadīs viesos pret RTU/Skonto, bet 19. augustā savā laukumā aizvadīs ļoti svarīgu cīņu ar Valmieras futbolistiem.

BFC Daugavpils – Staiceles Bebri 6:0 (2:0)

Vārti: Žaldovskis 3; Urbāns; Ivanovs; Litvinskis

BFC Daugavpils: Vlasovs, Sokolovs, Ivanovs, Litvinskis, Cucurs, Liholetovs, Vasiļjevs, Ševčuks, Žaldovskis, Urbāns, Skrebels.

Uz maiņu: Pakers, Dubodelovs, Kopre, Borisovs, Zalaks.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ