Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

02-08-2017

Starptautiskā turnīrā Ventspilī finālā BFC Daugavpils piekāpās pēcspēles sitienos


Nedēļas nogalē Ventspilī norisinājās Jurija Bespalova piemiņas turnīrs futbolā, kurā piedalījās 10 komandas no sešām valstīm. Sergeja Pogodina vadītā 2002. dzimšanas gada komanda tika finālā, kur tikai pēcspēles sitienos piekāpās RFS vienībai.

U15 vecuma grupas komanda piektdienas rītā mēroja tālo ceļu uz Ventspili, kur piedalījās Jurija Bespalova piemiņas turnīrā. Uz turnīru tika aicinātas spēcīgas komandas no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas un Lielbritānijas.

Pirmajā apakšgrupu turnīra cīņā Sergeja Pogodina vadītā komanda ar 4:0 pārspēja Igaunijas Tabasalu. Izšķirošās grupas cīņas tika aizvadītas otrajā dienā, kad mūsu komanda tika galā ar Pleskavas (1:0) un Minskas (2:1) vienaudžiem. Jau pēc šīm spēlēm mūsu puiši bija nodrošinājuši pirmo vietu un vietu finālā!

Pēdējā turnīra dienā rīta spēlē Daugavpils ar 1:0 pārspēja Paņevēžu, bet par konkurentu finālā kļuva RFS, kas pašā galotnē savas grupas spēlē izrāva 2:2 pret Ventspili.

Bronzas spēlē Igaunijas komanda “Maardu” ar 1:0 pieveica Pleskavu, bet piekto vietu ieguva Ventspils, kas apspēlēja Minsku. Lielajā finālā Daugavpils un RFS uzvarētāju pamatlaikā nespēja noskaidrot, bet pēcspēles sitienu sērijā ar 3:2 labāki bija rīdzinieki.

Par turnīra labāko uzbrucēju tika nosaukts mūsu Raivis Stumbiņš, bet visa komanda Ventspils Olimpiskā centra galvenajā stadionā saņēma apbalvojumus par iegūto otro vietu! Lielisks starts mūsu jaunajiem censoņiem!

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ