Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

01-08-2017

Daugavpils ielu kultūras sportisti piedalijās Ghetto Games festivālā Ventspilī!


No 28.jūlija līdz 30.jūlijam Ventspilī notika ikgadējais Ghetto Games festivāls jeb GGfest. Daugavpils jaunieši piedalījās Ielu vingrošanas sacensībās un Ghetto Football turnīrā. Tika iegūtas 7 godalgotas vietas- viena 1.vieta, piecas 2.vietas un viena 3.vieta.

„Ghetto games” ir lielākā ielu sporta un ielu kultūras kustība Austrumeiropā, kas savos pasākumos un aktivitātēs ik gadu pulcē ap 12 000 unikālo dalībnieku un vairāk nekā 200 000 skatītāju. Ggfest Ventspilī ir ielu kultūras un sporta festivāls kas Ventspilī pulcē pasaules ievērojamākos un izcilākos ekstrēmo sporta veidu un ielu kultūras pārstāvjus no visas pasaules.

Daugavpils jaunieši 29.jūlijā piedalījās Ielu vingrošanas sacensībās, kur guva lielu atsaucību un atbalstu gan no skatītājiem, gan no tiesnešiem. Pirmajā sacensību dienā tika iegūtas 5 medaļas:

„Push-up hold queen”

1.vieta – Kristīne Matileviča

2.vieta – Anastasija Kaškure

„Trepe” uz pievilkšanās stieņa

3.vieta – Andrejs Viļķels (līdz 18.gadiem)

 „Trepe uz līdztekām”

2.vieta – Genādijs Petrovs (no 18.gadiem)

2.vieta – Andrejs Viļķels (līdz 18.gadiem)

Otrajā sacensību dienā mūsu jaunieši ieguva vēl divas medaļas ielu vingrošanas sacensībās:

Ghetto Samurai

2.vieta – Genādijs Petrovs

Ghetto Boy

2.vieta - Andrejs Viļķels (līdz 18.gadiem)

30.jūlijā Daugavpils jaunieši piedalījās Ghetto Football (3x3) turnīrā. Kopumā par uzvaru cīnījās 26 komandas. Goldalgota vieta netika iegūta, ierindojāmies pirmajā desmitniekā, taču spēlētājiem tā bija lieliska iespēja gūt jaunu pieredzi un redzēt kā notiek ielu futbola turnīri ārpus dzimtās pilsētas.

Paldies biedrībām „Esi pirmais”, „Ielu vingrošana” un „D-team” par Daugavpils pilsētas pārstāvēšanu Ghetto Games festivālā.




Atpakaļ