Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

18-07-2017

Pirmo reizi tika aizvadīts strītbola posms 1x1


Svētdien Daugavpils Cietoksnī pirmo reizi tika aizvadīts Daugavpils ielu basketbola čempionāta posms 1x1. Meitenēm par uzvarētāju kļuva Irina Sokolova, bet puišiem uzvarēja lietuvietis Pauļus Martinonis.

Kā pirmās cīņā devās meitenes, starp kurām jau no pirmās spēles spilgti izcēlās Irina Sokolova. Izcīnot uzvaras visās apakšgrupu spēlēs, kā arī izslēgšanas mačos viņa arī kļuva par pārliecinošu uzvarētāju. Otro vietu izcīnīja Veronika Sinkeviča, bet trešajā vietā ierindojās Viktorija Skridla.

Daudz lielāka konkurence bija puišu grupā, kur pieteicās 16 dalībnieki. Pirmajā turnīra fāzē tika aizvadītas grupas spēles, pēc kurām tika noteikts dalībnieku izsējums izslēgšanas cīņās. Visspraigākās spēles sākās astotdaļfinālu stadijā. Par lielāko pārsteigumu ceturtdaļfinālā parūpējās Gintars Lazda, kurš pārspēja ar otro numuru izsēto Raimondu Bērziņu.

Pusfinālā Lazda ar 4:5 piekāpās Martinonim, bet otrā pāri Zintis Saulītis ar 2:1 pieveica Ivanu Gļebu. Bronzas spēlē Gļeba uzvarēja Lazdu, savukārt lietuvietis ar 5:2 pieveica Saulīti.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ