Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

17-07-2017

Notika Daugavpils pludmales volejbola čempionāta II posms


Stropu ezera pludmalē 16.jūlijā notika Daugavpils pludmales volejbola čempionāta II posms. Pirmā etapa finālisti – Sergejs Nikolajevs/ Dmitrijs Lavrenovs šoreiz guva uzvaru.

Pagājušā svētdienā cīņā par uzvaru piedalījās 12  pāri. Nikolajevs/Lavrenovs grupu etapu izgāja bez problēmām, viņi guva uzvaru visās piecās spēlēs. Taču cīņā ar Mareku Lazuko un Rihardu Puķīti nācās pielikt vairāk spēku – 23:21.

Pusfinālā tika izslēgti Viktors Tarakanovs/Arvīds Ribickis – 2:0. Otrajā pusfinālā nonāca otrās grupas uzvaretāji Maksims Sergejevs/ Aleksandrs Nasonovs, kuri spēlēja pret Lazuko/Puķītis un uzvarēja ar skaitu 2:0.

Spēlē par bronzu Lazuko/Puķītis divos setos pārspēlēja Tarakanovu/ Ribicki – 2:0, kuri jau otro reizi zaudē spēlē par bronzu. 

Pirmajā etapā Lazuko/Sergejevs ieguva 3.vietu un iesāka finālspēli daudzsološi uzvarot ar skaitu 15:8, taču turpmākajās divās spēlēs Nikolajevs/Lavrenovs neļāva atņemt uzvaru un pārspēja konkurentus ar 15:12 un 11:7.

Meitenēm otrajā etapā bija 8 dueti. Pēc grupu etapa un pusfināla finālspēlē tikās Marija Čerņavska/Inese Raciņa (Pirmā posma uzvarētājas) un Inga Macenko/Nadzežda Saveļjeva.

  Fināls bija saspringts. Inga ar Nadzeždu spēja glābt pirmo setu – 18:16. Bet otro setu Inese ar Mariju aizvadīja sakoncentrēti un guva uzvaru 15:11. Pēdējā, trešajā spēlē cīņa par uzvaru gāja vienlīdzīgi, taču Macenko/Saveļjeva spēja gūt pārsvaru un uzvarēja – 11:9.

Spēlē par 3.vietu uzvaru guva Kristīne un Viktorija Teivānes.

 

Autors: Sergejs Kuzņecovs

Foto: Sergejs Kuzņecovs




Atpakaļ