Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

17-07-2017

BFC “Daugavpils” izveido daudz iespēju un uzvar


Komanda.lv 1. līgas čempionāta kārtējā spēlē mūsu komandas futbolisti viesos ar 3:1 pārspēja JDFS Alberts. Ar pirmajiem vārtu guvumiem šajā sezonā atzīmējās Sergejs Vasiļjevs un Pāvels Riževskis, savukārt Edgars Urbāns izcēlās jau piekto reizi!

Spēli pret "Alberts" mūsu puiši iesāka ļoti pārliecinoši. Ar aktīvu presingu tika iegūta iniciatīva un jau 9. minūtē sekoja pirmie vārti. Pēc Dāvja Cucura piespēles ar vārtiem atzīmējās komandas labākais bombardieris Edgars Urbāns. Drīzumā pārsvars tika dubultots. Soda laukumā tika nogāzts Sergejs Vasiļjevs, kurš pats veiksmīgi izpildīja 11 metru soda sitienu - 2:0. Diemžēl neuzmanība savā laukuma pusē maksāja zaudētus vārtus un radīja nelielu haosu. Pēc pirmā puslaika vadība ar 2:1.

Pēc pārtraukuma viss atkal nostājās savās vietās un Daugavpils pārliecinoši dominēja. Pirmo reizi laukumā komandas sastāvā šajā sezonā devās labi pazīstamie Pāvels Tarasovs un Pāvels Riževskis. Tieši Riževskis izprovocēja pārkāpumu pret sevi soda laukumā un pats aukstasinīgi realizēja 11 metru soda sitienu. "Albertam" puslaika vidū radās iespēja samazināt pārsvaru līdz 2:3. tomēr Aleksandrs Vlasovs bija vietā.

Mūsu komandai bija vairākas iespējas, tajā skaitā arī izgājieni viens pret vienu, tomēr gūt ceturtos vārtus tā arī neizdevās. Dominējot lielāko daļu spēles laika, izcīnīta svarīga uzvara viesos ar 3:1. Šī uzvara kļuvusi par pirmo komandas jaunajam galvenajam trenerim Viktoram Morozam.

Nākamā spēle ieplānota nākamajā sestdienā viesos pret Tukuma vienību.

Alberts - BFC Daugavpils 1:3 (1:2)
Vārti: Urbāns 9', Vasiļjevs 22' (11m), Riževskis 61'(11m)
Sākumsastāvs: Vlasovs, Borisovs, Sokolovs, Skrebels, Litvinskis, Cucurs, Žaldovskis, Deružinskis, Vasiļjevs, Urbāns, Ševčuks.
Uz maiņu: Tarasovs, Riževskis, Sibirjanovs.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ