Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

11-07-2017

Moroza debijā pret Liepāju zaudējums kompensācijas laikā


Latvijas kausa izcīņas astotdaļfinālā, izveidojot virkni vārtu gūšanas momentu, BFC Daugavpils futbolisti kompensācijas laikā ar 0:1 piekāpās Liepāja/Mogo futbolistiem.

 

Spēle ar Liepāju varēja un arī kļuva par vienīgo oficiālo spēli 2017. gadā, kurā mūsu pilsētā viesojās kāds no Virslīgas klubiem. Par mūsu pretinieku kļuva šī brīža trešā spēcīgākā Virslīgas vienība Liepāja.

 

Jau no spēles pirmajām minūtēm Liepāja pārņēma iniciatīvu savās kājās, taču savas iespējas palaida garām vairākkārt. Daugavpils centās atbildēt ar ātriem pretuzbrukumiem un divos no tiem bija reāla iespēja atklāt rezultātu. Pa iespējai bija Ričardam Žaldovskim un Markam Deružinskim, taču abās situācijās labi nospēlēja viesu vārtsargs Gļebs Sopots.

 

Otrais puslaiks varēja kļūt par vienu no spilgtākajiem šajā sezonā, jo Daugavpils pretuzbrukumi kļuva arvien bīstamāki un bīstamāki. Labi sitieni no distances padevās gan Iļjam Sevčukam, gan Žaldovskim, pie tam 76. minūtē Žaldovska izpildītais soda sitiens lidoja pašā vārtu devītniekā. Diemžēl atkal visas uzslavas viesu vārtsargam, kurš allaž bija īstajā vietā.

 

Liepāja līdz pat otrā puslaika kompensācijas laikam otrajā spēles puslaikā neizdarīja nevienu sitienu Daugavpils vārtos, tomēr 91. minūtē pēc Oskara Kļavas piespēles Raivis Andris Jurkovskis no pāris metriem guva tik svarīgos vārtus un nodrošināja Liepājai iekļūšanu ceturtdaļfinālā.

 

Daugavpils apmēram 300 skatītāju klātbūtnē aizvadīja ļoti labu spēli, bet šoreiz noturēt vismaz neizšķirtu neizdevās. Apsveicam ar debiju galvenā trenera amatā Viktoru Morozu.

 

Nākamo spēli mūsu komanda aizvadīs 15. jūlijā, kad viesos tiksies ar JDFS Alberts.

 

BFC Daugavpils – FK Liepāja/Mogo 1:0 (0:0)

Vārti: Jurkovskis 90+1’

BFC Daugavpils: Vlasovs, Borisovs, Ivanovs, Sokolovs, Litvinskis, Skrebels, Vasiļjevs, Deružinskis, Žaldovskis, Ševčuks, Urbāns.

Uz maiņu: Dubrovskis.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ