Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

10-07-2017

Daugavpils uzvar Latvijas jaunatnes olimpiādē!


Uz BFC Daugavpils U16 vecuma grupas bāzes veidotā Daugavpils pilsētas komanda kļuvusi par Latvijas jaunatnes olimpiādes uzvarētāju. Finālā ar 3:1 pieveikta Ventspils komanda!


Latvijas jaunatnes olimpiādē Daugavpili kopumā pārstāvēja 197 sportisti un starp tiem bija arī puišu komanda. Futbola turnīrā visas komandas aizvadīja pa trīs spēlēm, iesākot ar ceturtdaļfināla kārtu.

Pirmajā spēlē Daugavpils pret Cēsu novadu nesaskārās ar nopietnu pretestību un izcīnīja graujošu uzvaru ar 20:0. Pusfinālā pretī stājās Tukuma novads, kas spēja noturēt bezvārtu neizšķirtu līdz spēles 12. minūtei. Pēc pirmo vārtu gūšanas mūsu komanda atvērās un noslēdza spēli ar panākumu 7:1.

Fināla cīņā pretī stājās Ventspils, kas pusfinālā ar 2:1 pieveica Rīgu. Jau spēles 17. sekundē rezultātu pēc tālas Edgara Ivanova piespēles atklāja Eduards Dašķevičs. Tieši pēc Dašķeviča piespēles rezultātu dubultoja Vladislavs Skurjats.

Otrā puslaika sākumā Ventspils vienus vārtus atspēlēja, tomēr neilgi pirms cīņas noslēguma Kirils Iļjins ar izcilu trāpījumu vārtu devītniekā panāca 3:1!

Apsveicam visus komandas futbolistus un trenerus Andreju Sipailo un Aleksandru Opekunovu ar iegūto pirmo vietu!

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ