Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

03-07-2017

BFC Daugavpils iekļūst Latvijas kausa izcīņas 1/8 finālā


Izbraukumā ar 2:0 pieveicot Rēzeknes FA/BJSS komandu, BFC “Daugavpils” futbolisti nodrošinājuši vietu Latvijas kausa izcīņas astotdaļfinālā, kur pretī stāsies Latvijas čempionāta trešā spēcīgākā komanda Liepāja/Mogo.

 

Daugavpils komanda 1/16 fināla spēli aizvadīja sestdien, kad viesos tikās ar Rēzeknes futbolistiem. BFC Daugavpils aizvadīja labu un kvalitatīvu spēli pret praktiski labākajā sastāvā spēlējošajiem mājiniekiem. Kā ierasti, mūsu komandas rindās spēlēja praktiski tikai jaunieši, kurus pastiprināja Aleksandrs Vlasovs, Jurijs Sokolovs un Aleksandrs Ivanovs.

 

Par spēles galveno varoni kļuva 2000. gadā dzimušais uzbrucējs Dainis Sibirjanovs. Nācis uz maiņu spēles 59. minūtē, Sibirjanovs 81. minūtē panāca 1:0, bet kompensācijas laikā sita vēlreiz precīzi – 2:0! Jāpiemin, ka Sibirjanovam tie bija pirmie vārti pieaugušo līmenī komandas sastāvā. Līdz šim viņš veiksmīgi bija sevi pierādījis Latvijas 2. līgas čempionātā, kur arīdzan izcēlās ar vairākiem svarīgiem vārtu guvumiem.

 

Latvijas kausa astotdaļfinālā Daugavpils tiksies ar Virslīgas komandu Liepāju/Mogo. Šobrīd gan vēl nav oficiāli zināms, kurā dienā notiks šī spēle, bet skaidrs ir tas, ka šis duelis norisināsies Daugavpilī. Provizoriski tiek plānots, ka cīņa notiks 9. jūlijā.

Rēzeknes FA/BJSS – BFC Daugavpils 0:2 (0:0)

Vārti: Sibirjanovs 2.

Sākumsastāvs: Vlasovs, Ivanovs, Litvinskis, Sokolovs, Borisovs, Skrebels, Deružinskis, Ševčuks, Žaldovskis, Vasiļjevs, Dubrovskis.

Uz maiņu: Sibirjanovs, Šeršņevs, Cucurs.  

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ