Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

13-06-2017

Aizvadīts pirmais strītbola čempionāta posms


11. jūnijā pie tirdzniecības centra “Solo” norisinājās pirmais Daugavpils ielu basketbola čempionāta posms. Turnīrā kopumā piedalījās 18 vienības.

Neskatoties uz nelabvēlīgo laika prognozi, lietus tikai epizodiski traucēja basketbolistiem un basketbolistēm demonstrēt to labāko sniegumu. Jau ierasti vislielākā konkurence bija starp V3 vecākās grupas puišiem. Starp septiņām komandām bija arī viesi no Lietuvas un ASV. Tieši šīs divas komandas vislabāk izskatījās grupu turnīrā, taču abu ceļš pretī zeltam aprāvās pusfinālā! Nedaudz negaidīti finālā tika “Chucha Chacha” un “Jolki-palki”. Fināls nelika vilties, jo uzvaru “Chucha Chacha” izrāva ar pēdējo sekunžu metienu! Uzvarētāju sastāvā spēlēja Mārtiņš Doniks, Sergejs Nikolajevs un Ēriks Voroņko. Trešo vietu izcīnīja Lietuvas komanda Radvilai. No grupas neizdevās izkļūt vienai no favorītēm “Wurth”.

Dāmām spraigā finālā “Nu kak-to tak” ar 5:4 pārspēja Letsplay.lv komanda. Uzvarētājām spēlēja Oļesja Jevsejeva, Olga Lakomko-Ulpe, Inga Borodavko, Kristīne Egle.

Puišiem vidējā grupā uzvarēja Lietuvas komanda Utena, kas pārspēja “Pride of Depils”. Pie trešās vietas tika Preiļi, kas spraigā cīņā pieveica Višķus.

Arī jaunākajā grupā uzvara lietuviešiem, kuru komanda “Snaiperai” pieveica Daugavpils puišus “Gold Ball”. Meitenēm vidējā grupā uzvara “Karalienēm”, bet visjaunākajā grupā pirmās “Čempiones”.

Turnīra gaitā jaunākajās grupās tika iemēģināts basketbols 1x1, bet jūlijā tiek plānots, ka viens no posmiem tiks aizvadīts tikai spēlē viens pret vienu.

Daugavpils ielu basketbola kopvērtējums 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ