Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

12-06-2017

Pilsētas svētkus atzīmējām ar turnīriem un Ronaldu!


BFC Daugavpils futbola akadēmija Daugavpils pilsētas svētkus atzīmēja ar vairākiem nozīmīgiem pasākumiem. Vairāk nekā 100 bērni tika pie iespējas klātienē vērot pasaules labāko futbolistu Krištianu Ronaldu, nepilni 200 mūsu audzēkņu devās pilsētas svētku gājienā, savukārt U11 vecuma grupas puiši cīnījās par uzvaru starptautiskā turnīrā.

Piektdien ap 100 bērniem tika pie iespējas braukt uz Latvijas futbola izlases spēli ar Portugāles futbolistiem. Protams, ka visvairāk bērni gaidīja iespēju klātienē vērot pasaules labāko futbolistu Krištianu Ronaldu. Viens no no mūsu audzēkņiem Dēvids Kļimko tika izvēlēts pirms spēles izvest Portugāles izlasi stadionā, kas viennozīmīgi bija spilgts brīdis jaunā futbolista dzīvē! Latvijas izlase piedzīvoja zaudējumu ar 0:3, bet bērni ieguva ļoti daudz pozitīvu emociju.

Divu dienu garumā stadionos “Celtnieks” un “Esplanāde” norisinājās starptautiskie turnīri veltīti pilsētas svētkiem. Senioru turnīrā piedalījās četras komandas no Krievijas, Baltkrievijas, Lietuvas un Latvijas. Daugavpils futbolisti spraigā cīņā ieņēma otro vietu.

Arī 2006. gadā dzimušo futbolistu turnīrā Daugavpils ieņēma otro vietu, lielajā finālā piekāpjoties Žodinas vienībai. Daugavpils otrā komanda ieņēma trešo pozīciju, apsteidzot Rēzeknes un RFS vienaudžus.

Ar to BFC Daugavpils aktivitātes nenoslēdzās, jo sestdien ap 200 akadēmijas audzēkņu piedalījās svinīgajā pilsētas svētku gājienā!

 

BFC Daugavpils sveic Daugavpili 742. dzimšanas dienā! 




Atpakaļ