Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

09-06-2017

KARATE GRAND PRIX “DAUGAVPILS FORTRESS”


4. jūnijā, Daugavpils 742. gadskārtas svinību ietvaros, notika VI Starptautiskais čempionāts Karate Grand Prix „Daugavpils Fortress”, ko organizēja Daugavpils Karatē Akadēmija „LFSKA” sadarbībā ar Daugavpils pilsētas domi.

Čempionātā piedalījās karatisti no 20 Lietuvas, Latvijas un Baltkrievijas pilsētām. Kopā tika sadalīts 37 medaļu komplekti dažādās vecuma grupās un sporta karatē disciplīnās. Daugavpili čempionātā pārstāvēja Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” (prezidents Andrejs Komars, 6. dans) sportisti.

Pirmās vietas savās kategorijās izcīnīja: Andrejs Ļaļins, Ēriks Medņikovs, Aleksejs Ivanovs un Aleksandra Petrovska. Otrās vietas ieguvēji: Andrejs Vaivods, Vinsents Sivačovs,  Aleksandra Petrovska, Veronika Bogdanova un Laura Aleksejeva. Trešo vietu izcīnīja Artjoms Rubaško,Vladislavs Kaveckis, Vilnis Kokins, Vinsents Sivačovs, Margarita Šulina un Veronika Bogdanova.

Čempionāta izskaņā tika noteikta komanda, kas kļūst par 2017. gada Grand Prix „Daugavpils Fortress” ieguvēju. Šogad, kopsummā izcīnot 62 punktus, par labāko kļuva karatē kluba „Alfa” komanda (vadītājs A. Valuntonis) no Lietuvas pilsētas Paņevēžas. Viņiem tika pasniegts speciālais Karate Grand Prix „Daugavpils Fortress” kauss. Otrā vieta, izcīnot kopā 58 punktus, karatē klubam „Impulsas” no Lietuvas un trešā vieta, ar kopsummā izcīnītu 57 punktus, – Daugavpils Karatē Akadēmijai „LFSKA”.

Visiem goda viesiem un klubu vadītājiem tika pasniegtas piemiņas dāvanas ar mūsu pilsētas simboliku, bet par godu Daugavpils karatē 38. gadadienai – īpaši atzīmēti visi Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” karatē Meistari,kas kopā ar Akadēmijas vadītāju Andreju Komaru, iegulda lielu darbu karatē attīstībā mūsu pilsētā un karatē tradīciju saglabāšanā.

Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” administrācija pateicas visiem čempionāta viesiem un dalībniekiem par lielisku Karatē pasākumu!

 

            Detalizētāka informācija pieejama Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA”mājaslapā: www.karateshotokan.lv

 

            Autors: info „LFSKA”




Atpakaļ