Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

05-06-2017

Preiļos graujoša uzvara ar 5:0


Komanda.lv 1. līgas čempionātā BFC Daugavpils futbolisti tikuši pie ceturtā panākuma – 5:0 viesos pret Preiļu BJSS. Divus vārtus guva Ričards Žaldovskis, bet pa reizei atzīmējās Edgars Urbāns, Marks Deružinskis un Raivis Skrebels.

Salīdzinājumā ar iepriekšējām spēlēm pieteikumā nebija atrodami savainoto Jurija Sokolova un Vitālija Dubrovska vārdi, savukārt pirmo reizi pamatsastāvā debitēja 16 gadus vecais Kirils Iļjins.

Jau no spēles pirmajām minūtēm mūsu futbolisti pārņēma iniciatīvu, ļoti daudz kontrolējot bumbu. Vienā no epizodēm gar pašu vārtu stabu šāva Deružinskis, bet 28. minūtē rezultāts tika arī atklāts. Ševčuks izpildīja soda sitienu un bumbu vārtu priekšā pielaboja Edgars Urbāns. Jau pēc desmit minūtēm līdzīgā situācijā Marks Deružinskis izpildīja soda sitienu no kreisās puses un šoreiz bumbu neskāra neviens un tā atrada ceļu vārtos – 2:0.

Diemžēl jau pēc pārtraukuma treneru korpuss bija spiests veikt divas piespiedu maiņas, jo savainojumu dēļ maču nevarēja turpināt Vladimirs Volkovs un Leonīds Truskovskis. Otrajā puslaikā darbībā biežāk tika manīts Aleksandrs Vlasovs, kurš vienā no epizodēm glāba no vārtu zaudējuma. Pretējā pusē vienu izcilu iespēju neizmantoja Urbāns, kura sitienus fantastiskā stilā atvairīja mājinieku vārtsargs.

Par īstu vārtu izrādi Daugavpils parūpējās spēles pēdējās minūtēs. 82. minūtē ar skaistu tālsitienu izcēlās Raivis Skrebels, kura piemēram pēc trīs minūtēm sekoja Žaldovskis. 87. minūtē Žaldovskis arī pielika punktu mačam, panākot graujošo 5:0.

Nākamā spēle ieplānota 11. jūnijā pret Grobiņu savā laukumā.

 

BFC Daugavpils – Preiļu BJSS 5:0 (2:0)

Vārti: Žaldovskis 2, Urbāns, Deružinskis, Skrebels.

BFC Daugavpils: Vlasovs, Snarskis, Litvinskis, A.Ivanovs, Truskovskis, Skrebels, Deružinskis, Volkovs, Ševčuks, Iļjins, Urbāns.

Uz maiņu: Sibirjanovs, Šeršņevs, Žaldovskis, Kozlovs, E.Bovins.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ