Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

30-05-2017

Pirmais zaudējums mājās


Sestdien mūsu komandas futbolisti savā laukumā nenoturēja vienu vārtu pārsvaru un ar 1:2 piekāpās FK Progress/Olaine komandai. Pirmos vārtus galvenās komandas sastāvā izdevās iesist Dmitrijam Litvinskim.

Daugavpils spēli iesāka krietni vien labāk un arī viss pirmais puslaiks aizritēja mājinieku zīmē. Mūsu vidējā līnija izskatījās krietni vien interesantāk, pie tam arī sitienu attiecība bija mums par labu – 6:1. Diemžēl ļoti labu vārtu gūšanas momentu mums nebija. Spēles otrajā puslaikā brīžiem izdevās nonākt labās pozīcijās, bet noslēdzošie sitieni nebija veiksmīgi.

62. minūtē līdera lomu uzņēmās kapteinis Litvinskis, kurš sāka uzbrukumu no savas laukuma puses, pats kļūdījās piespēlē, bet pēc bumbas atgūšanas sita spēcīgi un precīzi no 20 metriem – 1:0! Litvinskim šie bija pirmie vārti karjerā galvenās komandas sastāvā!

Diemžēl gūtie vārti sabojāja visu spēli. BFC pārāk dziļi iesēdās aizsardzībā un “Progresa” pārsvars kļuva arvien lielāks. Vienā no epizodēm Vugars Askerovs, iespējams atrodoties aizmugurē, panāca 1:1. Diemžēl 88. minūtē mūsu futbolisti pārāk aizrāvās ar strīdēšanas ar tiesnesi, par ko nācās samaksāt – ar skaistu tālsitienu uzvaru izrāva Alekss Regža.

Diemžēl jāsamierinās ar pirmo zaudējumu sezonā savā laukumā. Nākamā spēle paredzēta izbraukumā 3. jūnijā pret Preiļiem!

 

 

BFC Daugavpils – FK Progress/Olaine 1:2 (0:0)

Vārti: Litvinskis – Askerovs, Regža.

BFC Daugavpils: Vlasovs, Sokolovs, Litvinskis, A.Ivanovs, Truskovskis, Skrebels, Deružinskis, Volkovs, Ševčuks, Dubrovskis, Urbāns.

Uz maiņu: Borisovs, Iļjins, Magrins, Obžigailo, Kozlovs.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ