Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

29-05-2017

Ar rīta rosmi Daugavpils pilsētas domē sākās veselības nedēļa


Veselības nedēļa Daugavpilī sākās ar rīta rosmi pilsētas domē, kur aktīvi uzsākt darba nedēļu darbiniekiem palīdzēja Sporta nodaļas kolēģi un biedrības “Ielu vingrošana” pārstāvji.

Veselības nedēļa jeb MOVE Week ir ikgadējs Eiropas mēroga pasākums, kura mērķis ir popularizēt veselīgu dzīvesveidu un iesaistīt pēc iespējas vairāk cilvēku sportiskās, veselīgās un fiziskās aktivitātēs.

Šogad Latvijas Veselības nedēļa noritēs no 29.maija līdz 4.jūnijam. Daugavpils ik gadu aktīvi atbalsta un piedalās Veselības nedēļa ar daudziem interesantiem un veselīgu dzīvesveidu veicinošiem pasākumiem. Šogad pilsētā nedēļas laikā notiks ap 70 pasākumiem no tiem 29 ir publiski pieejami pasākumi.

Daugavpilī Veselības nedēļa šogad iesākās jau 19.maijā, kad Dubrovina parkā uz dažādām aktivitātēm lielos un mazos daugavpiliešus aicināja Zumba Fitness klubs, bet 23.maija Dienas centrā “Saskarsme” visiem interesentiem bija iespējams apmeklēt sertificēta trenera nodarbību un iepazīties, kā uzturēt veselību ar vingrojumu palīdzību.

Smelties iedvesu un zināšanas gatavoties Veselības nedēļai palīdz arī Latgales Centrālajā Bibliotēkas sagatavotā literatūras izstāde „Sportosim ar prieku”.

No 31.maija līdz 2.jūnijam, laikā no plkst.09:00 līdz 12:00 Kr.Valdemāra ielā 13 Latvijas Sarkanais Krusts Daugavpils nodaļa aicina pilsētniekus uz bezmaksas konsultāciju „Sirds veselības nedēļa”, būs iespēja pārbaudīt ķermeņa masas indeksu, asinsspiedienu u.c. rādītājus..

Visas nedēļas (29.05-04.06) laikā notiks foto konkurss „Sportiskā Daugavpils”. Iemūžini sevi, savu ģimeni vai kolēģus kādā sportiskā aktivitātē un publicē to Instagram vai Facebook ar mirkļbirku #moveweekdaugavpils2017. Atraktīvāko, radošāko un aktīvāko bilžu autoru apbalvosim.

Veselības nedēļas programma

Sporta un jaunatnes departamenta Sporta nodaļa

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ