Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

22-05-2017

Ogrē izcīnīta graujošākā uzvara - 6:0!


BFC Daugavpils futbolisti sestdien pamatīgi iepriecinājuši savus līdzjutējus. Izbraukuma spēlē pret vienu no Komanda.lv 1. līgas līderēm Ogri izdevās tikt pie graujoša panākuma ar 6:0!

Ogrē pirmo reizi lielās komandas sastāvā debitēja divi 2001. gadā dzimušie futbolisti - Leonīds Truskovskis un Ivans Dubodelovs. Truskovskis labā aizsarga pozīcijā nospēlēja visu maču, savukārt Dubodelovs vārtsarga pozīcijā devās uz maiņu 76. minūtē. Par vienu no spilgtākajiem varoņiem gan kļuva cits viņu vienaudzis Kirils Iļjins, kurš pēc iznākšanas uz maiņu 52. minūtē izcēlās ar diviem vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli.

 

Kopumā šaubu par Daugavpils dominanci nebija nekādu. Jau 3. minūtē Edgars Urbāns pretuzbrukumā guva savus pirmo vārtus šajā sezonā. Puslaika izskaņā viņš pats panāca 2:0, bet punktu pielika Vladimirs Volkovs - 3:0.

 

Otrajā puslaikā ar vārtu guvumiem izcēlās jau pieminētais Iļjins, kā arī Deniss Kozlovs. Vēl vairāk, Daugavpils nerealizēja arī 11 metru soda sitienu (Vlasovs), taču rezultātu tas neietekmēja - 6:0.

 

Nākamā spēle 27. maijā plkst. 14:00 savā laukumā pret Progress/Olaine.

BFC Daugavpils - FK Ogre 6:0

Vārti: Urbāns 2, Iļjins 2, Kozlovs, Volkovs

Sastāvs: Vlasovs, Truskovskis, Sokolovs, A.Ivanovs, Litvinskis, Dubrovskis, Volkovs, Skrebels, Deružinskis, Ševčuks, Urbāns.

Uz maiņu: Kozlovs, Dubodelovs, Obžigailo, E.Bovins, Iļjins. 




Atpakaļ