Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

08-05-2017

Vidzemes apceļošana tiek noslēgta ar zaudējumu Smiltenē


BFC Daugavpils futbolisti Komanda.lv 1. līgas čempionāta 4. kārtā viesos ar 0:1 piekāpās Smiltenes/BJSS futbolistiem. Vienīgos vārtus mūsējie ielaida jau spēles 9. minūtē.

Savainojuma dēļ uz Vidzemi nedevās viens no aizsardzības balstiem Aleksandrs Ivanovs, tādējādi aizsardzībā nācās veikt piespiedu pārkārtojumus. Pamatsastāvā atgriezās Ričards Žaldovskis, bet pirmo reizi starta vienpadsmitniekā devās Marks Deružinskis.

Diemžēl viss spēles plāns ātri pajuka, jo mājinieki jau 9. minūtē pēc komandas līdera Elvja Teremko sitiena ar galvu izvirzījās vadībā. Visu spēli cenšoties gūt tik nepieciešamos vārtus, nelīdzēja arī daudzās maiņas. Lai arī sāpīgi, bet arī šoreiz nācās samierināties ar minimālu zaudējumu. Vislabāko vārtu gūšanas momentu neizdevās izmantot otrā puslaika vidū. Nesliktas iespējas izcelties šajā spēlē bija Iļjam Ševčukam un arī Dmitrijam Litvinskim.

Nākamreiz spēlēsim 14. maijā, kad uzņemsim Rēzeknes futbolistus, kuri šodien ar 0:4 zaudēja Valmierai.

Sākumsastāvs: Vlasovs, Litvinskis, D.Ivanovs, Dubrovskis, Deružinskis, Žaldovskis, J.Bovins, Volkovs, Ševčuks, Skrebels, Sokolovs.

Uz maiņu: E.Bovins, Rakels, Obžigailo, Borisovs.  

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ