Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

21-11-2011

Sporta ziņas


Svarcēlājiem panākumi Baltkrievijā (21.11)

 

Starptautiskajās svarcelšanas sacensībās Baltkrievijas pilsētā Vitebskā veiksmīgi nostartējuši Daugavpils svarcēlāji, kuri ieguva vairākas godalgas.

 

Starp dalībniekiem bija ļoti spēcīgi sportisti no Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas un Baltijas valstīm. Neiztika arī bez daugavpiliešiem, kuri nepievīla.

 

Par sacensību uzvarētāju svara kategorijā līdz 62 kilogramiem uzvara Artjomam Žerebkovam, bet Dmitrijam Žerebkovam panākums svara kategorijā līdz 56 kg.

 

Otrās vietas Vadimam un Ivanam Koževņikoviem. Vadims otrais svara kategorijā līdz 88 kilogramiem, bet Ivans līdz 94 kg.

 

 

Šaušana (21.11)

 

19. novembrī Latvijas proklamēšanas dienas šaušanas sacensībās par uzvarētāju kļuva Rihards Ģerts, kurš pārstāvēja „Latinsoft”.

 

Šaušanā ar kaujas ieroci no 25 metriem (30 šāvieni) Ģerts savāca 281 punktu. Otrais palika Andris Vagalis (265), bet trešais šoreiz Juris Ancāns.

 

Starp veterāniem labākais rezultāts Vasīlijam Antonovam.

 

Brīvā cīņa (21.11)

 

18. un 19. novembrī Daugavpilī norisinājās jau tradicionālās sacensības brīvajā cīņā „Daugavpils kauss 2011”, kas sapulcināja sportistus no Krievijas, Baltkrievijas, Igaunijas, Lietuvas un Latvijas.

 

Daugavpils sportisti nostartēja cienīgi (sacensībās varēja piedalīties jaunieši un pieaugušie, kuri dzimuši 1997. gadā un agrāk). No Daugavpils sportistiem par uzvarētājiem kļuva Aleksandrs Truškins un Jevgēņijs Šerstovs. Otrās vietas Konstantīnam Astašonokam, Mstislavam Oprisņakam un Aleksandram Pomjalovam.

 

Trešie šoreiz Oļegs Smirnovs un Iļja Tarasovs. Sacensībās piedalījās ap 170 dalībniekiem no 17 dažādiem klubiem.

 

Dāmu konkurencē mūsu pārstāvēm labi panākumi. Uzvaras Alisai Linčevskai, Ramīnai Mamedovai, Jekaterinai Jermaļonokai, Anastasijai Grigorjevai, Anastasijai Pučinskai, Viktorijai Locikai.

Sudraba medaļas Anastasijai Oprisņakai, Ļubovai Kuzmenko, Karalīnai Tjapko, Viktorijai Lapkovskai, Marijai Artjomenko, Aleksandrai Štompeļevai, Ērikai Krastai, Ļubovai Čubrevičai un Svetlanai Romanovskai.

Uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena Anastasija Spele, Viktorija Trofimova, Darja Dmitrijeva, Natālija Kuzmenko, Jūlija Grigorjeva, Jeļizaveta Artjomenko, Diāna Ņikiforova.

 

 

Peldēšana (21.11)

 

Nedēļas nogalē aizvadītas sacensības, kuras veltītas Antonam Marcinkevičam. Par uzvarētājkomandu kļuva vienība no Rīgas „Goldswimmer”.

 

Komandas sacentās četrās dažādās distances atkarībā no peldēšanas stila. Katrs sportists varēja piedalīties divās no disciplīnām. Iegūtā vieta deva noteiktu punktu skaita, kas tika summēts kopā.

 

Par uzvarētājiem ar lielu punktu pārsvaru kļuva rīdzinieki, bet pārliecinoša otrā Daugavpils BJSS. Trešie palika rēzeknieši, bet tālāk sekoja lietuvieši.  

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde

 




Atpakaļ