Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

13-04-2017

1.Līgas sezonas starts Staicelē


BFC “Daugavpils” galvenā komanda piektdien plkst. 15:00 Staicelē uzsāks Komanda.lv 1. līgas sezonu. Pretiniekos būs vietējā komanda “Staiceles Bebri”.

Pēc trīs sezonu pārtraukuma BFC “Daugavpils” atkal spēlēs Latvijas otrajā spēcīgākajā turnīrā. Komandas sastāvs salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu ir ievērojami mainījies, jo galveno kodolu veido jaunie futbolisti. Ja iepriekšējā sezonā 1997., 1998., 1999. gadā dzimušie futbolisti nespēlēja pirmās vijoles, tad šajā gadā tieši no viņiem būs atkarīgi komandas panākumi.

Katrā no līnijām starp līderiem būs 17-18 gadus jauni puiši – Dmitrijs Litvinskis un Armands Snarskis aizsardzībā, Ričards Žaldovskis, Iļja Ševčuks vidējā līnijā, kā arī Edgars Urbāns un Deniss Kozlovs uzbrukumā. Svarīgu atbalsta plecu šiem jauniešiem sniegs pieredzes bagātākie – Aleksandrs Vlasovs vārtos (apsveicam ar ģimenes papildinājumu!), Jurijs Sokolovs un Aleksandrs Ivanovs aizsardzībā, Jānis Bovins un Vladimirs Volkovs pussargu līnijā, kā arī Pāvels Riževskis uzbrukumā.

Vairākās spēlēs sastāvā redzēsim arī 2000. un pat 2001. gadā dzimušos jauniešus. Ļoti tuvu pirmajai komandai ir tādi futbolisti kā Sandis Šeršņevs, Intars Bohāns, Ivans Dubodelovs un citi.

Pirmo spēli Daugavpils aizvadīs Staicelē, kas savā sastāvā sapulcinājusi gadus jaunus puišus, kuriem palīdz pieredzējušie un Latvijas futbolā labi pazīstamie Jānis Lapss un Kalvis Grāveris. Spēles sākums paredzēts plkst. 15:00.

Pirmo mājas spēli aizvadīsim 23. aprīlī plkst. 16:00 stadionā “Celtnieks”.

Plašāk par izmaiņām komandā, mērķiem un citiem jaunumiem preses pārstāvjiem būs iespēja uzzināt preses konferencē, par kuras laiku informācija tiks izsūtīta papildus.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ