Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

11-04-2017

Ar teicamiem rezultātiem atgriezušies Daugavpils cīkstoņi no Latvijas čempionāta cīņas sporta veidos


9.aprīlī Salaspilī norisinājās Latvijas čempionāts cīņas sporta veidos. Komandu ieskaitē brīvajā cīņā pārliecinošo uzvaru izcīnīja Daugavpils bērnu un jaunatnes sporta skola. Otrajā vieta ierindojās Krišjāņa Kundziņa cīņas sporta skola, treša vieta sporta klubam “Daugavpils”. Par čempioniem kļuva Arturs Karabaņs, Aleksandrs Pomjalovs, Jevgēnijs Šerstovs, Imants Lagodskis.

Sudraba godalgas izcīnījuši Masksims-Arkādijs Ivanovs, Vjačeslavs Lebedjoks.

Trešās vietas izcīnīja Igors Birķe, Aleksejs Korčevnijs, Edgars Lociks, Maksims Ivanovs, Pāvels Cmaks, Alans Amirovs, Eduards Linde un Sandis Belkovskis. Treneru kopvērtējumā pirmā vieta Česlavam Plisko un trešā vieta Sergejam Kursītim. Par labāko cīkstoni brīvajā cīņa tika atzīts Jevgēnijs Šerstovs.

Vel labāk nostartējuši mūsu grieķu romiešu cīkstoņi. Kopumā Daugavpils pārstāvjiem 6 čempioni – Jevģenijs Zalivskis, Aleksandrs Jurkjans, Niķita Masjuks, Kirils Dudko, Česlavs Beštenis, Valentīns Bebris. Otrajā vietā ierindojās Žans Lizbovskis, Andrejs Drozdovs un bronzas godalgas izcīnījuši Maksims Lecks un Rihards Starinskis.

Par labāko cīkstoni tika atzīts Daugavpils bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēknis Kirils Dudko, bet labākā trenera gods Vitālijam Verdiņam.

Nedaudz pieticīgāki rezultāti bija mūsu meitenēm, bet tas neliedza izcīnīt uzvaru kopvērtējumā. Par čempionēm kļuvuši Ramina Mamedova un Anastasija Grigorjeva. Sudraba godalgas Jekaterinai Jermalonokai, Sofijai Golovinai un Lolitai Oboļeviča. Trešajā vieta ierindojās Svetlana Romanovska un Nataļja Kuzmenko. Par labāko treneri tika atzīta Ļubova Kopilova, bet labākās sportistes gods mūsu čempionei Anastasijai Grigorjevai.

Pec Latvijas čempionāta rezultātiem Latvijas cīņas federācija veidos izlases sastāvu dalībai Eiropas čempionātā, kas noritēs no 2. līdz 7. maijam Sērbijā. Uz dalību Eiropas čempionāta pretendē mūsu cīkstoņi Aleksandrs Jurkjans, Niķita Masjuks un Anastasija Grigorjeva.

Apsveicam mūsu sportistus un novēlām viņiem panākumus arī nākamajos startos.




Atpakaļ