Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

17-11-2011

„DU” meitenēm pārliecinošs zaudējums „TTT”


Trešo zaudējumu šosezon piedzīvojušas „Daugavpils Universitātes” spēlētājas, kuras ar 35:107 piekāpās Latvijas čempionāta pārliecinošajām līderēm „TTT Rīga”.

 

„TTT” šogad ir galvenā favorīte uz uzvaru Latvijas Sieviešu basketbola līgā. Komandā ir sapulcinātas vairākas izlases spēlētājas un kandidātes, kā arī daudzas jaunatnes izlašu basketbolistes. Šoreiz uz Daugavpili nevarēja ierasties viena no komandas potenciālajām līderēm Gunta Baško-Melnbārde. „DU” rindās iztrūka Olgas Kazakevičas, bet debiju piedzīvoja 1974. gadā dzimusī Irini Pimenova.

 

Pirmo ceturtdaļu mūsu komanda aizvadīja negaidīti sekmīgi. Vēl divas minūtes līdz tās noslēgumam bija tikai 2-4 punktu deficīts. Diemžēl ierobežatais rezervistu soliņš darīja savu – spēki sāka pietrūkt, bet aizvietot līderes īsti nebija ar ko. „TTT” pārliecinoši izmantoja visas 11 spēlētājas, kas ļāva visu spēli uzturēt ļoti ātru tempu.

 

Pēc pirmā puslaika 21:55, bet otrajā spēles pusē uzbrukumā klājās vēl smagāk. Puslīdz regulāri precīzi meta tikai Kristīna Egle un Olga Lakomko (seši tālmetieni), bet pārējās meitenes centās veiksmīgi nospēlēt aizsardzībā. Pusotru minūti līdz pamatlaika beigām rīdzinieces guva simto punktu, bet cīņu noslēdza ar pārliecinošu uzvaru 107:35.

 

Viešņām labākās bija Latvijas izlases spēlētājas Karlīne Nīmane (29 punkti) un Sabīne Niedola (21), bet daugavpilietēm 18 punkti Olgai Lakomko, bet 11 – Eglei.

 

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ