Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

10-04-2017

Uzvaras Rēzeknei un Vitebskai, Daugavpils 3. un 4. vietā


26 komandas un vairāk nekā 350 bērni nedēļas nogalē cīnījās par uzvarām Daugavpils Cup U10 un U12 vecuma grupās. Pirmo reizi šogad galvenās balvas nepalika Daugavpilī.

U12 vecuma grupas turnīrā Daugavpils pirmā komanda līdz pat svētdienai uzvarēja katrā no spēlēm, tomēr izšķirošajā dienā nepaveicās. Sākotnēji cīņā par pirmo vietu apakšgrupā ar 0:3 tika zaudēts Rēzeknei, bet bronzas medaļu cīņā ar 1:2 atzīts RFS pārākums. Lielajā finālā Rēzekne ar 1:0 pieveica Vitebsku.

BFC Daugavpils-2006 komanda ieņēma septīto vietu, bet BFC Daugavpils-2 iekārtojās astotajā pozīcijā. Igauņu “Maardu” ierindojās sestajā vietā, bet lietuviešu “Nevežis” ieņēma desmito pozīciju.

U10 vecuma grupas turnīrā sacentās 14 komandas. Kā jau šī vecuma komandām ierasts, vairākkārt tika fiksēti negaidīti iznākumi un izteiktas favorītes bija grūti noteikt. A grupā uzvarēja Vitebska (vienīgā komanda ar maksimālajiem punktiem), bet Daugavpils ar 10 punktiem ieņēma otro vietu. Tikpat punktu arī Lietuvas “Utenis”, bet mūsu komandai bija labāka gūto un zaudēto vārtu attiecība.

Otrajā grupā pirmajā vietā ierindojās Garkalne, kas apsteidza Kauņas un Vitebskas komandas. Finālā par pirmo vietu pēcspēles sitienu sērijā Vitebska uzvarēja Garkalni, bet bronzas mačā Daugavpils pieveica Kauņas “Ažuolas”.

BFC Daugavpils-2008 ieņēma 12. vietu, bet BFC Daugavpils-2 palika 14. pozīcijā.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ