Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

17-11-2011

„TTT” Daugavpilī pret „DU” spēlēs ar 3 izlases spēlētājām


Trešdien, 16. novembrī, plkst. 18:30 Kultūras un sporta pils lielajā sporta zālē tiks aizvadīta Latvijas Sieviešu basketbola līgas spēle starp „Daugavpils Universitāti” un „TTT Rīgu”. Pretinieču rindās būs uzreiz trīs Latvijas lielās izlases spēlētājas.

 

„Daugavpils Universitātes” meitenes sezonu iesākušas labi, jo piecās aizvadītajās cīņās izcīnītas trīs uzvaras, kas turnīra tabulā ļauj atrasties ceturtajā vietā. „TTT Rīga” ir daudzkārtējās Latvijas čempiones, kas šosezon vēl ne reizi nav zaudējušas. Arī trešdien Daugavpilī viņas būs izteiktas favorītes.

 

„TTT Rīga” rindas papildinājušas divas Latvijas izlases spēlētājas: Gunta Baško-Melnbārde (ilgus gadus bija Latvijas izlases kapteine, tagad karjeru izlasē noslēgusi) un Sabīne Niedola. Jau no sezonas sākuma rīdziniecēm palīdz vēl viena izlases spēlētāja Karlīne Nīmane, kā arī vairākas izlases kandidātes kā Dita Krūmberga, Ieva Krastiņa, tāpat arī jaunatnes izlašu spēlētājas. Komandas pieteikumā ir arī bijusī „DU” basketboliste Inga Borodavko.

 

Atbalstīsim mūsu basketbolistes spēlē ar tik spēcīgām oponentēm. Sākums plkst. 18:30, ieeja brīva.

 

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ