Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

03-04-2017

Daugavpils taekvondistu panākumus


Nedēļas nogalē Viļņā notika starptautiskas taekvondo sacensības "Atklātais Lietuvas čempionāts 2017". Sacensībās piedalījās bērni, kadeti un juniori. Vairāk nekā 300 sportisti no Baltkrievijas, Igaunijas, Lietuvas, Latvijas un Krievijas sacentās par balvām.
Mūsu pilsētu šajā turnīrā pārstāvēja LTC JITAE kluba komanda. 20 sportistu komanda kopā ar galveno treneri Borisu Ivanovu parādīja labo sasniegumu.
"Konkurence šajās sacensībās ir diezgan augsta," – izsaka savu viedokli Boriss Ivanovs. "Visas valstis atveda uz sacensībām konkurences cienīgas komandas. Daudzās cīņās iznākums izlemts pēdējās sekundēs. Un dažreiz papildus raundā. Taekvondo nav neizšķirto iznākumu un līdz ar to, tiek piešķirts papildu raunds. Sportisti sacenšas līdz pirmajam "zelta" punktam. Īpaši gribas atzīmēt visus mūsu bērnus, kuri ir uzrādījuši cienīgu rezultātu šajās sacensībās. Visgrūtāk bija mūsu jauniem sportistiem, kuri piedalījās pirmo reizi starptautiskās sacensībās, bet tā neaizstājama pieredze palīdzēs nākotnē. Dalība starptautiskajās sacensībās, ir laba ne tikai sporta problēmu risināšanai, bet arī svarīga, lai attīstītu sportu kopumā. Aizvadītajā turnīrā, mūsu komanda ir saņēmusi uzaicinājumus no Baltkrievijas un Lietuvas pārstāvjiem kopīgiem pasākumiem. Tas ir kopīgā apmācība, semināri, nometnes un sacensības. Mēs centīsimies, cik vien iespējams piedalīties visos projektos. Pēc manām domām, tas ne tikai uzlabos mūsu sportistu spēju līmeni, bet arī paplašinās viņu redzesloku, lai padarītu savu dzīvi bagātāku un interesantāku. "
Mūsu komandas izcīnīja - 6 zelta, 4 sudraba un 3 bronzas medaļas. Kopējā komandas kopvērtējumā – Jitae komanda ieguva kausu par 3. vietu.

Mūsu čempioni un medaļnieki Lietuvas atklātā čempionātā:
1.vieta
Romans Brukovs, 13.vsk.skolēns, svara kategorijā līdz 49 kg. starp kadetiem ;
Anton Vavilovs, 13.vsk.skolēns, svara kategorijā līdz 65 kg starp kadetiem;
Gļebs Pozņaks, 13.vsk.skolēns, svara kategorijā virs 65 kg starp kadetiem;
Anastasija Koroļova, 9.vsk.skolniece, svara kategorijā līdz 42 kg starp junioriem;
Victorija Soboļeva, 9.vsk.skolniece, svara kategorijā līdz 55 kg starp junioriem;
Kirils Ivanovs, 3.vsk.skolēns, svara kategorijā līdz 68 kg starp junioriem;
2. vieta
Dzintars Bogdanovs, 3.vsk.skolēns, svara kategorijā līdz 37 kg starp kadetiem;
Miroslava Vilkova, centrālās vsk.skolniece, svara kategorijā līdz 63 kg starp junioriem;
Nadežda Jefimova, 16.vsk.skolniece, svara kategorijā līdz 55 kg starp junioriem;
Jaroslavs Vilkovs , centrālās vsk.skolēns, svara kategorijā virs 65 kg starp kadetiem;
3.vieta
Iļja Čemis, 12.vsk.skolēns, svara kategorijā līdz 73 kg starp junioriem;
Konstantīns Baranovs, 16.vsk.skolēns, svara kategorijā līdz  45 kg starp kadetiem;
Andris Fomins, 10.vsk.skolēns, svara kategorijā līdz 68 kg starp junioriem.

Apsveicam mūsu sportistus, viņu vecākus un trenerus Borisu Ivanovu un Aleksandru Nuždinu! Mēs vēlamies arī turpmāk gūt panākumus un spilgtas uzvaras!
Tuvākajos plānos 9. aprīlī mums plānots "Jitae Cup" sparingā turnīrs (Daugavpilī) un starptautiskās sacensības 22. aprīlī "Baltic Games 2017" (Ventspilī). Tāpat kļuva zināms, ka jūnija sākumā mūsu pilsētā notiks starptautisks turnīrs " Korejas vēstnieka kauss".
Vairāk informācijas mājas lapā www.jitae.lv




Atpakaļ