Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

27-03-2017

Saspringtā cīņā kauss atkal paliek Daugavpilī


BFC “Daugavpils” 2002. dzimšanas gada komanda tikusi pie panākuma “Daugavpils Cup” kausa izcīņā U15 vecuma grupā. Otrajā vietā ierindojās RFS, bet trešajā vietā “Supernova”.

Arī U15 vecuma grupas turnīrā piedalījās sešas komandas. Pēdējā brīdī futbolistu slimību dēļ neieradās gaidītie viesi no Kaļiņingradas “Baltika”, tādējādi turnīra līmenis bija nedaudz zemāks nekā plānots. Turnīra atklāšanas spēlē BFC-1 pārspēja par gadu jaunāko BFC-2. Spēles rezultāts 2:1, pie tam katra komanda iesita pa vienam 11 metru soda sitienam.

Sergeja Pogodina audzēkņi turpinājumā apspēlēja Rēzeknes, Visaginas, RFS un Supernova komandas. Īpaši saspringta bija spēle pret RFS, kurā netrūka emociju un arī spriedzes. Par uzvarētājiem kļuva daugavpilieši, esot pārāki ar 2:1. Turnīra noslēguma spēlē ar 2:0 tika apspēlēta “Supernova”, tādējādi tika izgaisinātas jebkādas šaubas par turnīra uzvarētāju.

Par labāko spēlētāju komandas sastāvā tika atzīts Marks Ziļs, bet vēl no komandas pie balvām tika Raivis Stumbiņš (labākais turnīra uzbrucējs) un Vladislavs Timofejevs (labākais turnīra pussargs).

BFC-2 arī aizvadīja ļoti solīdu turnīru. Spraigās spēlēs tika uzvarētas Rēzeknes un Visaginas vienības, bet pret gadu vecākiem pretiniekiem no RFS un Supernova nometnēm neklājās viegli, bet sniegums bija labā līmenī – attiecīgi 0:2 un 0:1. Par labāko komandas sastāvā tika atzīts Iļja Ļeščovs.

Nākamais turnīrs tiks aizvadīts šajā nedēļas nogalē, kad 10 komandas cīnīsies par uzvaru 2004. gadā dzimušo futbolistu grupā.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ