Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

15-11-2011

Daugavpils Sporta pārvalde aktīvi sadarbojas ar Sanktpēterburgas „SKA”


Daugavpils Sporta pārvaldei izveidojušās ļoti draudzīgas attiecības ar Sanktpēterburgas „SKA” sporta klubu. Jau vairākkārt rīkotas gan veterānu, gan jauniešu sacensības, viesi no Krievijas pie mums aizvadījuši treniņnometnes.

 

Daugavpils Sporta pārvalde un Sanktpēterburgas „SKA” jau ne pirmo gadu veiksmīgi sadarbojas. Šovasar Daugavpilī viesojās divas hokeja jaunatnes komandas, kuras pie mums aizvadīja treniņnometnes, izmantojot Daugavpils sporta bāzes. Šogad tika aizvadīts jaunatnes turnīrs 1998. gadā dzimušajiem hokejistiem „Daugavpils kauss 2011”, kurā uzvarēja tieši „SKA” jaunieši. Uzreiz pēc šī turnīra no „SKA” puses tika saņemta vēstule, kurā sanktpēterburgieši izteica pateicību par labi sarīkoto turnīru, un izteica vēlmi nākotnē vēl aktīvāk sadarboties savā starpā. Tiek paredzēts aizvadīt sacensības arī gados vēl jaunākiem hokejistiem, protams, starp dalībniekiem būs arī Sanktpēterburgas censoņi.

 

Ne reizi vien pie mums viesojušies arī „SKA” hokeja veterāni, ar labiem panākumiem piedaloties Daugavpils Sporta pārvaldes sarīkotajos veterānu turnīros. „SKA” vadība pēc aizritējušajām sacensībām un treniņnometnēm allaž izteikusi pateicību par labo uzņemšanu un augstā līmenī sarīkotajiem turnīriem. Daugavpils Sporta pārvalde arī nākotnē grib turpināt sadarbību ar „SKA” sporta klubu, tādā veidā cenšoties vēl vairāk attīstīt izveidojušās draudzīgās attiecības.  

 

 

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ